סלט חצילים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור

הכנות:

1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.

3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.

לטרוף עם איזה לחם טוב.

20540 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…

אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!

אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂

שם : פשוט יצא מעולה

שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורין

היי ניקוש
צריך לקלף את החציל לפני
שאני מכניסה לתנור

שושנה

הכנתי פעם ראשונה ויצא מעולה!איך לא עשיתי את זה עד היום?!

ברק

היי ניקי ,
“מחברת המתכונים” ממתכונייך הולכת ותופחת, גם המחמאות שאני מקבל בזכותך , כנ”ל .
שאלות למתכון הזה:
כתבת “לפלפל ולהמליח את הפרוסות” ולאחר שמוציאים מהתנור כתבת שוב “לתבל” – למה פעמיים? התכוונת שפעמיים נפלפל ונמליח?

האם “לחתוך גס” או “לטחון”- מה נכון?

תודה לך , ניקי !!

הדס

ניקי שלום, קליתי את החצילים אבל שכחתי למרוח אותם בשמן. מה לעשות?

גלית

הי ניקי, הבלוג שלך מדהים ואני משתמשת בכול כך הרבה מתכונים.
יישר כוח!
לגבי סלט חצילים בטעם כבד, האם ניתן לממהרים ולעצלנים להשתמש בחצילים קלויים ומוכנים של סרה הנמכרים בסופרים.
תודה

שלומית

הי ניקי, המתכון פשוט מושלם !!

רבקה גוזלן

הי ניקי. שבוע טוב. הכנתי לשבת את הסלט הזה היה ממש טעים!! תודה רבה.