סלט חצילים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור

הכנות:

1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.

3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.

לטרוף עם איזה לחם טוב.

20554 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…

אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!

אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂

שם : פשוט יצא מעולה

שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרי

הי ניקי,
האם אפשר לאפות את הבצל יחד עם החצילים ולקצר תהליכים?

מאירה

תודה רבה על המתכונים הנפלאים.
עשיתי עכשיו את הסלט הזה ויצאה לי כמות גדולה.
אני רוצה לשמור חלק לראש השנה- להקפיא או לשמור במקרר
או לאכול הכל בשבת:-)?

תודה רבה ושנה טובה

עליזה

כל פעם אני נדהמת מחדש מהמתכונים שלך!! תודה תודה תודה!!

טלי

יצא אליפות. חבל על הזמן. יש לך כישרון מדהים גם לחדש דברים במטבח וגם לכתוב בצורה שווה לכל נפש. אין יום שאני לא נכנסת לאפליקציה שלך. שאלה קטנה: טחנתי הכל אבל נשארו קליפות של החצילים, וכל השאר כבר הפך לעיסה. מה עושים?

אולגה

שלום ניקי. הכנתי את הסלט אבל יש טעם מריר בגלל הקליפה, מה לעשות?

לאה

ניקי יקרה האם צריך לקלוף את החצילים?

רחל לוי

שלום ניקי אני רוצה להכין את הסלט הטעים הזה ל 10 אנשים מה הכמויות? תודה מראש.