


סלט חצילים בטעם כבד
סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.
מרכיבים:
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור
הכנות:
1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.
2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.
3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.
לטרוף עם איזה לחם טוב.
גולשים מכינים וממליצים:
שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…
אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!
אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂
שם : פשוט יצא מעולה
שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!
היי ניקי, חוזר למתכון הזה..
את חושבת שאפשר לטחון במג׳ימיקס במקום במטחנת בשר?
זה פשוט לקח לי זמן ואין לי..
בואנה יצא טעים ברמות אחרות.
בפעם הבאה שאכין ( בקרוב!!!) נראה לי שאקלף פסים
בקליפה של החציל כי הקליפות קצת סתמו את המטחנה וזה
לקח קצת זמן.. תודה ניקי, אליפות!
יצא עשר
היי ניקי,
לכמה אנשים בערך המתכון הזה מספיק?
מצטרפת לשאלה ששאלו כאן: יש לי 2 חצילים גדולים. להשתמש באחד או בשניים?
היי ניקי, מכינה עכשיו ויש לי חצילים ממש גדולים. לעשות 2 או 1?
הי ניקי,
יש לי 2 חצילי בלאדי הגדולים… האם בכל זאת לשים את שניהם או רק אחד מספיק?
תודה ♡