סלט חצילים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור

הכנות:

1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.

3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.

לטרוף עם איזה לחם טוב.

20462 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…

אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!

אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂

שם : פשוט יצא מעולה

שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוטי

היי ניקי, חוזר למתכון הזה..
את חושבת שאפשר לטחון במג׳ימיקס במקום במטחנת בשר?
זה פשוט לקח לי זמן ואין לי..

מוטי

בואנה יצא טעים ברמות אחרות.
בפעם הבאה שאכין ( בקרוב!!!) נראה לי שאקלף פסים
בקליפה של החציל כי הקליפות קצת סתמו את המטחנה וזה
לקח קצת זמן.. תודה ניקי, אליפות!

אילנית ברששת

יצא עשר

עדי

היי ניקי,

לכמה אנשים בערך המתכון הזה מספיק?

שגי

מצטרפת לשאלה ששאלו כאן: יש לי 2 חצילים גדולים. להשתמש באחד או בשניים?

שגי

היי ניקי, מכינה עכשיו ויש לי חצילים ממש גדולים. לעשות 2 או 1?

שרון

הי ניקי,
יש לי 2 חצילי בלאדי הגדולים… האם בכל זאת לשים את שניהם או רק אחד מספיק?
תודה ♡