סלט כרוב וחמוציות עם רוטב נפלא

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט כרוב וחמוציות עם רוטב נפלא

ביום העצמאות אני מקבלת צו פינוי מהמטבח, בעלי משתלט על האיזור הכי חשוב בבית ומתעסק עם הבשרים. שתבינו כמה שהוא רציני בענין לי אסור להתערב בכלום, לא לעזור לא להביע דעה. הרי נשים לא מבינות כלום בלעשות על האש רק הגברים יודעים בטח . סלט אני כן מכינה אני לא מוותרת והפעם הכנתי סלט כרוב עם רוטב נפלא. אני מתה על הרוטב הזה, נגיעות של חרדל עם מתקתקות של סוכר שמשתלב בצורה מופלאה עם החמוציות. מושלם לעל האש ובטח לכל ארוחה ויש גם גירסה לעצלנים

זמן הכנה: 10 דקות

מרכיבים:

כרוב קטן חתוך דק דק
3 גזרים מגורדים
2 – 3 חופנים של חמוציות (מי שלא אוהב חמוציות שיכין בלי)

הרוטב:
6 כפות שמן זית
כפית סוכר
כפית מיונז
כפית חרדל
כפית שום כתוש
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לערבב את הכרוב, גזר והחמוציות. בצנצנת קטנה לערבב את מצרכי הרוטב ולשמור בצד.

2. לפני ההגשה לשקשק את הצנצנת כמה פעמים ולצקת על הכרוב, לערבב בעדינות שהרוטב יכסה את הכל.

3. ובגירסה לעצלנים: יש חבילות מוכנות בסופר של כרוב קצוץ, למלא קערה בינונית ויחי החיים קלים למה לא ?

מתכוני סלטים נוספים

298748 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רעיה : “חזרתי לספר שהסלט מעולה! הקערה התחסלה לחלוטין!
הרוטב כל כך טעים…
תודה לך”

נ : הסלט יצא מצוין, הוספתי גם גרעינים וזה יצא מעולה. מומלץ בחום.

אתי: “פשוט מושלם!!כמו כל המתכונים שלך”

אורית : “הכנתי לליל הסדר ויצא מווושלם !!!!
תודה על עוד מתכון נפלא ניקי !!!”


190
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

היי ניקי,
אפשר לוותר על החרדל? אםכן, מה לשים במקום?
תודה!

בלי

היי ניקי
יש לי כרוב רוצה להכין את הרוטב איזה תחליף יש לחמציות וגזר?

רוס

היי ניקי.. חייבת להגיד לך שאת אלופת עולם! אני מבשלת מלא לפי המתכונים שלך והם להיט לגדולים ולקטנים! אז ישר כוח ואת ראוייה לכל ההערכה שבעולם:)

ועכשיו לשאלה-הולך המתכון הזה עם כרוב סגול במקום לבן?

תודה!

תהילה

מתאים להוסיף קצת בזיליקום טרי? בשביל הצבע והארומה…

יהודית

היי ניקי אפשר דבש במקום סוכר?

אורית

הכנתי לליל הסדר ויצא מווושלם !!!!
תודה על עוד מתכון נפלא ניקי !!!

אולגה

היי ניקי, אני מתכוונת להכין את הסלט למחר בצהריים ולא יהיה לי זמן מחר בבוקר. אפשרי לקצוץ כבר היום את הכרוב ולהכין את הרוטב בקערה נפרדת? ומה בנוגע לחמוציות? להוסיף כבר היום לכרוב או מחר לפני ההגשה?
תודה ☺

1 11 12 13