עגבניות מיובשות בשמן זית

אני נותנת שתי אפשרויות הכנה שכל אחד יבחר מה שמתאים לו, יאללה מתחילים: 1. להכין תבנית עם נייר אפייה, לחצות את העגבניות שרי ולסדר בתבנית צפוף אחת ליד השנייה כשהחלק החצוי כלפי מעלה, לפזר קצת מלח הכל הכל. 2. יש לכם מרפסת שמש ? תשאירו את התבנית בשמש כיומיים. אפשרות שנייה זה לחמם תנור ל 130 מעלות ולאפות את העגבניות 4 – 5 שעות, העגבניות מתקמטות. 3. להעביר את העגבניות לקערה להוסיף את השום והבזליקום ולערבב. 4. להעביר לצנצנת ולמלא עד הסוף יש כאן 2 – 3 צנצנות בסוף למלא את הצנצנת עם שמן זית ולשמור במקרר. *5. כדאי להשאיר סגור יום יומיים במקרר בלי לגעת הטעם עוד יותר יותר טעים אבל קשה להתאפק… Sun Dried Tomatoes in Olive Oil כדאי לדעת ש… זה נראה הרבה תבנית אחת אבל זה ממש לא הרבה, כדאי לעשות לפחות שלוש תבניות של תנור, המעדן הזה נחטף זה טעים ברמות. שימו לב שההכנה קלי קלות וזה יוצא מושלם. תמלאו צנצנות דקורטיביות עם העגבניות וזה מתאים מאוד למשלוח מנות בפורים.

דילוג לתוכן