סלט קינואה תפוחים וחמוציות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט קינואה תפוחים וחמוציות

סלט קינואה תפוחים וחמוציות, בא לכם סלט קצת שונה מהרגיל ? הרבה טעמים טובים של קינואה תפוחים וחמוציות עם רוטב נהדר, הסלט הזה פשוט מושלם.

4 מנות

מרכיבים:

חצי כוס קינואה
שלושת רבעי כוס מים רותחים (לא להשרייה)
כף שמן
חצי כפית מלח
50 ג’ אגוזי מלך
חצי כוס חמוציות
1/3 כוס חמוציות בהירות (מתוקות יותר)
3 כפות פטרוזליה קצוצה
2 תפוחים קלופים חתוכים קטן

רוטב:
6 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
כף חומץ
כף דבש
כפית חרדל
פלפל לבן
מלח


הכנות:

 1. להשרות את הקינואה במים כחצי שעה.

2. לחמם מחבת עם שמן להוסיף את הקינואה לטיגון קל להוסיף מים ולתבל.

3. להרתיח להנמיך ולכסות לבשל כ 18 דקות בגמר הבישול להשאיר מכוסה 15 דקות.

4. לערבב את כל המצרכים, לפני ההגשה לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל.

לפייסבוק שלי

סלט קינואה תפוחים וחמוציות

15272 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : “מעולה, מעולה!!! יצא לי קינואה סוף!!!
תודה, ניקי! ועל עוד המון מתכונים! את במקום ספרי מתכונים לגמרי! עלי והצליחי!”


40
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורנית

ניתן להחליף את החמוציות ברימונים?

יעל

ניקי, יש לך מושג מה בערך הכמות שיוצאת מהכמויות שנתת?
אני צריכה להכין כמות גדולה ורוצה לדעת בכמה להכפיל.

אביגיל

הי ניקי,
אין לי חומץ בפסח. אפשר בלי? להחליף במשהו אחר?
תודה, אביגיל.

בלה

אפשר להכין יום לפני?

שרי

שבוע טוב לך ניקי יקרה – חייבת לפרגן ובענק – סלט מעולה וטעיםםםם… פעם ראשונה שלי שמתעסקת עם קינואה והצלחה ענקית… גם המסתייגים אכלו בהנאה רבה… תודות את אלופה

חיה

בוקר טוב!
הסלט הזה הוא בדיוק מה שאני מחפשת,
אבל אפשר להחליף את הקינואה בבורגול?

זהבה

הי ניקי, סליחה על הבורות אבל מגישים קר או חם? ויש טעם להכין רק בתוספת תפוחים ורוטב?