מטבוחה עם כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מטבוחה עם כרובית

מטבוחה עם כרובית

טעים טעים זה צירוף מושלם של שני דברים טובים בפני עצמם שביחד יוצרים סלט נהדר. זה מתחסל כל כך מהר עדיף מראש להכין כמות גדולה.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו עגבניות אדומות
3 שיני שום קצוצות
פלפל חריף
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

כרובית קטנה


הכנות:

1. לסמן איקס על כל עגבנייה לבשל במים רותחים כ 5 דקות, לסנן ולקלף.

2. לקצוץ את העגבניות, לשים כ 7 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הפלפל והשום לטיגון של דקה. להוסיף את העגבניות ולתבל, להנמיך את האש ולבשל כ 30 מידי פעם לערבב. לבשל עד שעל העגבניות רכות וחייבים לטעום כי זה כל כך טעים…

3. לפרק את הכרובית לפרחים קטנים, לבשל אותם כ 5 דקות ולסנן.

4. לסדר את הפרחים בתבנית לפזר מלח ושמן זית, לאפות על 180 מעלות עד שמזהיב כ 40 דקות.

5. אם הפרחים גדולים רצוי לחתוך, לערבב עם המטבוחה.

מתכוני כרובית נוספים

3748 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מטבוחה עם כרובית  מטבוחה עם כרוביתמטבוחה עם כרובית

מטבוחה עם כרוביתמטבוחה עם כרובית


1
תגובות

  הרשם  
עדכן
שון

טעים מאד