טחינה ירוקה
אין כמו טחינה שמכינים בבית, הדבר היחיד שאני ממליצה זה לקנות טחינה איכותית. ההכנה קלה ופשוטה, יוצא הרבה יותר טובה מלקנות ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה.
מרכיבים:
כוס טחינה גולמית
מעט יותר מכוס מים
צרור פטרוזיליה
כפית גדושה שום כתוש
מיץ מחצי לימון
שליש כפית פלפל שחור
שלושת רבעי כפית מלח
מעט פפריקה
הכנות:
1. לשים את כל המצרכים במעבד מזון ולטחון אם מעדיפים יותר נוזלי להוסיף קצת יותר מים ולבדוק טעמים.
2. להעביר לקערה ולפזר מעט פפריקה.