


טחינה ירוקה
אין כמו טחינה שמכינים בבית, הדבר היחיד שאני ממליצה זה לקנות טחינה איכותית. ההכנה קלה ופשוטה, יוצא הרבה יותר טובה מלקנות ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה.
מרכיבים:
כוס טחינה גולמית
מעט יותר מכוס מים
צרור פטרוזיליה
כפית גדושה שום כתוש
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לטחון את כל המצרכים יחד, להגיע לסמיכות ולטעם שאוהבים.
2. להגיש ולעטר בפפריקה.
42823 צפיות 13 צפיות היום
ניקי יקרה, הכנתי קופסה שלמה של טחינה, זה יותר מכוס. אולי שתיים. אז הכמויות השתנו. ושמתי מלח קצת יותר מדי. מה עושים?
היי ניקי,
כמה זמן הטחינה מחזיקה מעמד במקרר?