


סלט קלוי למנגל
תענוג הסלטים האלה, נכון שלירקות קלויים יש טעם נהדר ? הסלט הזה מפנק צבעוני וכל כך מתאים לעל האש, בעצם הוא מתאים לכל ארוחה.
מסוג הסלטים שמשנשים מהם כל הזמן אז פשוט תכינו יותר.
מרכיבים:
5 פלפלים אדומים – צהובים
20 עגבניות שרי
3 כפות חומץ
2 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחצות את הפלפלים ולרוקן את הגרעינים, לרפד תבנית עם נייר אפייה ולאפות כ 30 דקות או עד שהפלפלים מתקמטים ומשחירים קצת. להשאיר בתנור עוד כשעה אפילו יותר ולקלף.
3. לחצות את העגבניות שרי לסדר בתבנית להזליף שמן זית ומלח גס.
4. להכניס ל 30 דקות לתנור שחומם ל 220 מעלות. העגבניות מתקמטות מעט משחירות.
5. את הפלפלים לחתוך לרצועות דקות ולערבב עם כל המצרכים כולל העגבניות, מומלץ להכין כמה שעות מראש.
16191 צפיות 20 צפיות היום
אפשר לשים את העגבניות שרי והפלפלים באותה תבנית בתנור? או שיש עניין לאפות אותם בנפרד?
30 עגב
ניות שרי וארבע פלפלים ילך?זה מה שיש לי בבית ורוצה שיצר כמה שיותר
להגיש קר או חם?
5 אדומות ו5 צהובות?
אין לי עגבניות שרי, זה ילך גם עם רגילות?