ג’עלה לסלט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ג'עלה לסלט

ג'עלה לסלט

אני אוהבת להכין סלטים ואני עוד יותר אוהבת לאכול סלטים. בא לכם לשדרג את הסלט ? להוסיף  לו קצת דברים טובים שילכו טוב עם החסה ועליי הבייבי. מוספים לפני ההגשה ומקבלים סלט משודרג בשניות.
אני יודעת שאפשר לקנות במקום להכין בבית , נו באמת שאני אקנה ? 🙂 תשדרגו את הסלט שלכם בכיף ולא תבינו איך הסתדרתם בלי זה.
אני חייבת לומר שזה נישנוש נהדר בפני עצמו, מצאתי את עצמי כל הזמן מנשנשת.

מרכיבים:

כוס גרעיני חמנייה
כוס גרעיני דלעת
חצי כוס שקדים חצויים מולבנים
חצי כוס אגוזי קשיו
3 כפות שומשום
חצי כוס פיסטוקים
2 כפות שמן
2 כפות מים
כפית שטוחה זעתר
כפית יפה של מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לחמם במחבת את השמן, מים, מלח וזעתר עד שהכל נמס ולערבב עם כל המצרכים.

2. לחמם תנור ל 150 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לשטח באופן שווה ולאפות כ 20 דקות, מידי פעם לערבב לא לשכוח.

3. לשמור בצנצנת על השיש. לפזר על הסלט לפני ההגשה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

12174 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ג'עלה לסלט

ג'עלה לסלט

9
תגובות

  הרשם  
עדכן
ארנה

במידה ואני רוצה להוסיף פולי סויה האם צריך להשרות קודם?

יפעת

ניקי, במידה ואני רוצה שיהיה בג’עלה עדשים שחורים, מש, שומשום ושקדים חצויים וקלופים – מה יהיה אופן ההכנה? אותו דבר או שצריך השריה לפני?

אסי

תודה רבה !

אסי

היי ניקי, מעל איזה סלט מתאים לפזר את זה ?