ג'עלה לסלט
אני אוהבת להכין סלטים ואני עוד יותר אוהבת לאכול סלטים. בא לכם לשדרג את הסלט ? להוסיף לו קצת דברים טובים שילכו טוב עם החסה ועליי הבייבי. מוספים לפני ההגשה ומקבלים סלט משודרג בשניות.
אני יודעת שאפשר לקנות במקום להכין בבית , נו באמת שאני אקנה ? 🙂 תשדרגו את הסלט שלכם בכיף ולא תבינו איך הסתדרתם בלי זה.
אני חייבת לומר שזה נישנוש נהדר בפני עצמו, מצאתי את עצמי כל הזמן מנשנשת.
מרכיבים:
כוס גרעיני חמנייה
כוס גרעיני דלעת
חצי כוס שקדים חצויים מולבנים
חצי כוס אגוזי קשיו
3 כפות שומשום
חצי כוס פיסטוקים
2 כפות שמן
2 כפות מים
כפית שטוחה זעתר
כפית יפה של מלח
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים, לחמם במחבת את השמן, מים, מלח וזעתר עד שהכל נמס ולערבב עם כל המצרכים.
2. לחמם תנור ל 150 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לשטח באופן שווה ולאפות כ 20 דקות, מידי פעם לערבב לא לשכוח.
3. לשמור בצנצנת על השיש. לפזר על הסלט לפני ההגשה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.