ג’עלה לסלט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ג'עלה לסלט

ג'עלה לסלט

אני אוהבת להכין סלטים ואני עוד יותר אוהבת לאכול סלטים. בא לכם לשדרג את הסלט ? להוסיף  לו קצת דברים טובים שילכו טוב עם החסה ועליי הבייבי. מוספים לפני ההגשה ומקבלים סלט משודרג בשניות.
אני יודעת שאפשר לקנות במקום להכין בבית , נו באמת שאני אקנה ? 🙂 תשדרגו את הסלט שלכם בכיף ולא תבינו איך הסתדרתם בלי זה.
אני חייבת לומר שזה נישנוש נהדר בפני עצמו, מצאתי את עצמי כל הזמן מנשנשת.

מרכיבים:

כוס גרעיני חמנייה
כוס גרעיני דלעת
חצי כוס שקדים חצויים מולבנים
חצי כוס אגוזי קשיו
3 כפות שומשום
חצי כוס פיסטוקים
2 כפות שמן
2 כפות מים
כפית שטוחה זעתר
כפית יפה של מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לחמם במחבת את השמן, מים, מלח וזעתר עד שהכל נמס ולערבב עם כל המצרכים.

2. לחמם תנור ל 150 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לשטח באופן שווה ולאפות כ 20 דקות, מידי פעם לערבב לא לשכוח.

3. לשמור בצנצנת על השיש. לפזר על הסלט לפני ההגשה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

16290 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ג'עלה לסלט

ג'עלה לסלט

13
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

היי ניקי
לקנות גרעיני חמניה וקשיו קלויים, נכון?

מאיה קיי

הי ניקי,אם לא מתאים זעתר בסלט, להשתמש בתיבול אחר או פשוט להשמיט?

ארנה

במידה ואני רוצה להוסיף פולי סויה האם צריך להשרות קודם?

יפעת

ניקי, במידה ואני רוצה שיהיה בג’עלה עדשים שחורים, מש, שומשום ושקדים חצויים וקלופים – מה יהיה אופן ההכנה? אותו דבר או שצריך השריה לפני?

אסי

תודה רבה !

אסי

היי ניקי, מעל איזה סלט מתאים לפזר את זה ?