יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות סלטים סלטים קרים

סלט משוויה חריף

24 אפריל 2017
(Visited 44,008 times, 1 visits today)
סלט משוויה חריף

סלט משוויה חריף

אני אוהבת סלטים כאלה, מרגישים את החריפות בכל ביס. אני במיוחד אוהבת להכין אותם בארוחת שיש ליד חלת השבת. עכשיו נשאר רק לדמיין כמה שזה טעים. בעצם אפשר ללכת להכין ? תכינו חלה הסלט הזה מטריף ואוו כמה טעים.

4 מנות

מרכיבים:

2 חצילים בינוניים
3 עגבניות
4 פלפלים אדומים גדולים
2 פלפלים חריפים
2 כפיות שום כתוש
שמן זית
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת’אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

הכנות:

  1. 1. לקלות את כל הירקות על האש (מנגל זה פתרון טוב) עד שהם רכים.
  2. 2. להניח לירקות קצת להתקרר ואז לקלף את הקליפה ולקצוץ עם סכין טובה.

3. להוסיף שמן זית ולתבל עם מלח.

סלט משוויה חריףסלט משוויה חריףסלט משוויה חריףסלט משוויה חריףסלט משוויה חריףסלט משוויה חריף

גולשים מכינים וממליצים:

יהודית : “היי רק רציתי לעדכן שכבר הכנתי כמה פעמים ויצא מושלם!בשבת היו אצלי אורחים הכנתי בערך 3 כמויות והכל התחסל כבר בלילה ליקקו את האצבעות תודה רבה!!”

הרשם
עדכן
27 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי, רציתי לדעת באיזה חום לקלות את הירקות וכמה זמן בערך עד שהם רכים?

אפשר להקפיא?

היי ניקי… אם אקלה הכל בתנור יצא טוב?

היי ניקי האם חייבים לקלף את הירקות בסלט?
צריך סבלנות…

סלט מהמם!
הכנתי כסלט נוסף לארוחת מנגל. פשוט התחלנו עם קליית הירקות על המנגל לפני הבשר.
יצא אליפות!!! לא הכנתי מאוד חריף אז פשוט הוספתי פתיתי צ’ילי. יאמממייי

היי ניקי, אפשר לקלות על הפלאנצה?

היי ניקי,האם אפשר לחתוך בסלייסר או עדיף בסכין רגילה?