


סלט סלק חמוץ מתוק
אני לא יודעת איך זה קורה אבל זה קורה, כשאני מתעסקת עם סלק הכל הופך לאדום במטבח 🙂 סלט סלק טרי מאוד פשוט להכנה התיבול מינימלי הסלק נותן את הטעם שלו וכמובן את הצבע המדהים שכל כך תורם לשולחן השבת.
5 דקות הכנה זה כל הסיפור הטעים.
3 מנות
מרכיבים:
700 ג’ סלק (2 סלקים גדולים)
כפית סוכר
חצי כפית מלח
2 – 3 כפות מיץ לימון
2 – 3 כפות שמן קנולה
הכנות:
1. לקלף את הסלקים ולחתוך לקוביות קטנות, לבשל כ 40 דקות עד שהקוביות רכות ולסנן.
2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב טוב.
29400 צפיות 19 צפיות היום
הי ניקי
מה את שמה מהירוקים? פטרוזיליה?
מבשלים את הסלקים כשהם שלמים?
היי ניקי, תודה על המתכון. כמה זמן צריך לבשל את הסלק והאם על אש גבוהה או נמוכה?
ניקי תודה רבה לך. מסתבר שהמתכון הטעים ביותר לסלט סלק הוא גם הפשוט ביותר. כל בני הבית אוהבים מאוד ואני מצד אחד נהנית לראות אותם נהנים מאוכל בריא ומצד שני, כשהם לא אהבו כל כך היה נשאר גם לי ; )
כמה ימים הסלט נשמר במקרר? יש להוסיף את התיבול רק לפני הארוחה?