סלט ירוק מעולה
אתם מכירים את אלה שמסרבים לתת מתכונים ? או שנותנים את המתכון אבל משמיטים איזה חלק חשוב שבלעדיו אין סיכוי שיצא טוב, הם מעצבנים אותי. היינו באיזה ארוע אכלנו את הסלט הזה והיה לו רוטב כזה טעים.
היה המון אוכל על השולחן אבל שום דבר לא היה טעים כמו הסלט הזה, לא ספרתי עד שלוש והקערה התרוקנה כאילו כלום.
ביקשתי את המתכון וקיבלתי כאלה פרצופים שחבל שביקשתי, לא רוצה לא צריך הגענו הביתה זכרתי את הטעמים והכנתי לבד ויצא נפלא בלי טובות אני מפרסמת אותו שכולם יהנו ויכינו הסלט הזה פשוט נהדר! טעים וקל.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
150 ג' עלי בייבי / עלי חסה שונים
חבילת פטריות שמפיניון
בצל סגול
1/4 כוס צימוקים בהירים
2 חופנים של צנוברים
הרוטב:
6 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
כפית חרדל
כפית גדושה דבש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לשים את העלים בקערה להוסיף את הצימוקים, במחבת חמה לשים את הצנוברים ולקלות עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים זה קורה מהר אז לא ללכת לשום מקום, לנער את המחבת מידי פעם,
2. לפרוס את הפטריות דק להוסיף לעלים כולל הצנוברים.
3. בצנצנת קטנה לשקשק את מצרכי הרוטב, לפני ההגשה לתבל את הסלט.