קליית פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קליית פלפלים

קליית פלפלים

ירק חובה אצלי בבית, אני קונה ממנו המון בעיקר למטרה אחת פלפלים בתחמיץ, אני מאוד אוהבת את הסלט הזה קשה לדמיין ארוחת שישי בלעדיו.
שישי בבוקר אני מכניסה לתנור תבנית מלאה בפלפלים. דקה אחת הכנה וכל השאר התנור עושה. בלי ליכלוך בלי בלאגן הפלפלים מונחים על נייר אפייה בסיום הנייר הולך לפח. חיים קלים לא ?
לא הזכרתי שאין כאן אפילו טיפת שמן קולים את הפלפלים כמו שהם.
מתאים לכריכים, לארוחות בוקר לאכול עם גבינות ליד או סתם כשמתחשק לאכול משהו טעים. מחזיק יופי במקרר.

מרכיבים:

הרבה פלפלים, את האדומים יותר קל לקלף.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים להוציא את הגבעול ואת הפנים עם הגרעינים, לסדר את הפלפלים על הנייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה, לסדר אותם צפוף אחד ליד השני. תמלאו תבנית שלמה תאמינו לי שזה לא הרבה.

3. להכניס לתנור לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, להשאיר סגור בתנור כבוי עוד 30 דקות.

4. לקלף את הקליפה מהפלפלים, גם אם משאירים קליפה פה ושם לא נורא.

23079 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קליית פלפליםפלפלים קלויים בתחמיץפלפלים בתחמיץ חצילים ופלפלים קלוייםחצילים עם פלפלים קלויים

29
תגובות

  הרשם  
עדכן
אחינעם

אבל מה לגבי התחמיץ? ה
הוראות נגמרות אחרי הקילוף…

אביה

היי ניקי, חייב לקלף או רק המלצה? אם אני מחליטה לא לקלף, אז לא צריך להאיר שעה בתנור?
תודה 🙂

תות

בוקר טוב ניקי, דוקא נשמע קל ממש… זה משנה איך מניחים את הפלפלים על התבנית? הקליפה כלפי מעלה או ההיפך?

עדן

ניקי למרוח שמן על הפלפלים ?

אדוה

באיזה שלב בתנור לשים את התבנית ? במרכז ? או שליש תחתון ?
תודה