קליית פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קליית פלפלים

קליית פלפלים

ירק חובה אצלי בבית, אני קונה ממנו המון בעיקר למטרה אחת פלפלים בתחמיץ, אני מאוד אוהבת את הסלט הזה קשה לדמיין ארוחת שישי בלעדיו.
שישי בבוקר אני מכניסה לתנור תבנית מלאה בפלפלים. דקה אחת הכנה וכל השאר התנור עושה. בלי ליכלוך בלי בלאגן הפלפלים מונחים על נייר אפייה בסיום הנייר הולך לפח. חיים קלים לא ?
לא הזכרתי שאין כאן אפילו טיפת שמן קולים את הפלפלים כמו שהם.
מתאים לכריכים, לארוחות בוקר לאכול עם גבינות ליד או סתם כשמתחשק לאכול משהו טעים. מחזיק יופי במקרר.

מרכיבים:

הרבה פלפלים, את האדומים יותר קל לקלף.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים להוציא את הגבעול ואת הפנים עם הגרעינים, לסדר את הפלפלים על הנייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה, לסדר אותם צפוף אחד ליד השני. תמלאו תבנית שלמה תאמינו לי שזה לא הרבה.

3. להכניס לתנור לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, להשאיר סגור בתנור כבוי עוד 30 דקות.

4. לקלף את הקליפה מהפלפלים, גם אם משאירים קליפה פה ושם לא נורא.

23215 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קליית פלפליםפלפלים קלויים בתחמיץפלפלים בתחמיץ חצילים ופלפלים קלוייםחצילים עם פלפלים קלויים

29
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

הי ניקי, סופש נעים
את הפלפלים קולים במצב טורבו או במצב רגיל?

גולדנברג מעיינוש

ניקי אפשר מתכון למפרום

ליאת

שלום ניקי, אני מעוניינת להכין סלט זה במקרוגל,כיצד את ממליצה להכין אותו?

תהילה

היי ניקי
אני באמצע ההכנה ומסתבר שאין לי לימון
שמתי כבר את כל המצרכים האחרים
האם יש טעם להוסיף לימון מחר או שכבר מאוחר ועדיף לוותר עליו?

רחל

הי,
את הפלפלים לשים עם הצד הפנימי כלפי מעלה או הצד החיצוני (עם הקליפה) כלפי מעלה?

יפעת

המלצה- בתום הקלייה בתנור, אני שמה את הפלפלים בתוך סיר ג’חנון בחום והפלפלים מתקלפים כמעט מעצמם

מיכל

מה אפשר לעשות כדי לשמור את הפלפלים זמן רב יחסית? וכמה זמן הם נשמרים?