מטבוחה מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מטבוחה מעולה!

מטבוחה מעולה!

מטבוחה מעולה! עזבו הכל תרוצו להכין המטבוחה הזאת מעולה!  זוכרים את הלחמניות  החמודות ? תגישו את זה ליד וזה שילוב פשוט מושלם. בעצם אפשר לאכול רק עם מזלג ולא צריך שום דבר אחר.
אפשר להכין ושמור מספר ימים במקרר, למרות שלא בטוח שישאר.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו וחצי עגבניות אדומות קצת רכות
10 שיני שום פרוסות
2 כפיות שום כתוש
פלפל ירוק
2 פלפלים צהובים
פלפל אדום
פלפל חריף גדול
כפית וחצי סוכר
שליש כוס שמן
כף פפריקה מרוקאית
כף א. מרק / מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס


הכנות:

1. לקלות את הפלפלים בתנור, לקלף ולחתוך לקוביות, את החריף לחתוך קטן.

2. לחלוט את העגבניות לקלף ולקצוץ.

3. לחמם סיר עם השמן להוסיף את השום ולטגן תוך כדי בחישה, השום מזהיב קלות.

4. להוסיף את העגבניות ולבשל כחצי שעה על האש נמוכה בינונית, להוסיף סוכר ותבלינים.

5. אחרי 45 דקות בישול סך הכל להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה.

נפלא!

19174 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אללה : “מטבוחה נורא טעימה וממש קלה להכנה!! תודה ;)”

סימה : “תשמעי יש לי חויות כשלון ממטבוחה כבר הבטחתי שלעולם אני לא חוזרת להכין.. אבל כשראיתי את המתכון ואת התגובות רק ניסיתי.. יצא מעדן אני מתגאה בה חחח פשוט מושלם זה נראה של בשלנית ותיקה!! ממליצה בחום!!”

שני : “מטבוחה מדהימה!!!!
הכנתי לשבת, ולא הצלחתי להתאפק… זה פשוט מדהים!
ממליצה בחום!!”

יפית : “עשיתי אותה לשבת יצא מדהים כולם אהבו , כבר ניסיתי כמה מתכונים של מטבוחה , אבל המתכון הזה מנצח ,
דרך אגב ניקי תודה על המתכונים אני משתמשת האפליקציה והתחלתי ללמוד לבשל בזכות המתכונים שלך”

חפצי : “אבל חייבת להודות לך על מטבוחה משגעת טעימה בטירוף!! יש לי אורחים בשבת.. מקווה שישאר משו..
תודה ענקית ניקי אוהבים אותך מאודדד אצלינו בבית…”


27
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

היי ניקי, אין לי כרגע פלפל צהוב וירוק. רק אדום. זה קריטי?

שני

אפשר עגבניות מקופסת שימורים במקום לחלוט עגבניות? כמה עגבניות צריך למתכון?

גילה

היי ניקי!
אני מכורה לאתר שלך…
אפשר להקפיא את המטבוחה?
תודה!

דגנית

באמת מטבוחה מעולה!
תודה

שין

היי ניקי
לבשל עם מכסה סגור או אחרת?

טובה

היי ניקי,
רציתי רק לדעת אם הבנתי נכון, לקלות בתנור גם את הפלפל החריף עם הגמבות?

חנה

היי ניקי
כמה מים להוסיף ובאיזה שלבים?