מרק תירס וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תירס וירקות

מרק תירס וירקות

איזה כיף התחילה עונת המרקים כמעט כל יום יש אצלי מרק ואני מתחילה עם מרק תירס., משום מה המרק הזה תמיד נותן לי תחושה שאני אוכלת מרק של מסעדות הוא עד כדי כך טעים.  ההכנה קלה ביותר המרק נהדר. כשמתחשק אוכל חם ומפנק כשבחוץ קר וגשום אני ישר הולכת על המרק הזה הוא משגע!

3 מנות

מרכיבים:

קופסת שימורי תירס 550 ג’ תכולה
2 בצלים בינוניים
2 גזרים
תפוח אדמה
כף שטוחה קמח
2 שיני שום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1.  לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, להוסיף את התירס כולל הנוזלים כלומר את כל הקופסא, למלא את הקופסא פעמיים במים ולהוסיף לסיר.

2. לבשל 10 דקות, לערבב את הקמח וחצי כוס מים ולהוסיף לסיר לבשל עוד 10 דקות. להעביר את המרק למעבד מזון לטחון גס ולהחזיר חזרה לסיר.

3. לגרד את הירקות להוסיף לסיר ולבשל עוד 20 דקות, לבדוק טעמים.

2236 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק תירס וירקותמרק תירס וירקותמרק תירס וירקותמרק תירס וירקות


15
תגובות

  הרשם  
עדכן
רביד

היי
אם אני צריכה כמות כפולה.
להכפיל כמויות בהכל?

גלית

הי ניקי, מה כמות התירס שאני צריכה להוסיף כשאני משתמשת בתירס גרגירים קפוא?

רחל

ניקי יקרה, אין על המתכונים שלך!!
אם אני משתמשת בתירס קפוא כמה מים יש להשים?
תודה רבה!

איילת

שבת שלום ניקי, האם ניתן להשתמש בתירס קפוא במקום בקופסת שימורים ?תודה

אפרת

הי ניקי, אם אין לי מעבד מזון אפשר לטחון בבלנדר מוט?

ציפי

ניקי יקרה
פשוט מושלםםם. קל וטעים.
תמשיכי לחמם אותנו הלאה.
בחום רב ובהערצה!

דורית

האם מדובר על תירס של קופסת שימורים ?