מרק עגבניות בטטה ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות בטטה ואורז

מרק עגבניות בטטה ואורז

מה עם מרק לא כדאי להכין לארוחת מפסקת מרק ? אבל לא סתם מרק אלא מרק שימלא את הבטן כמו שצריך. עוד לא הגיע החורף אבל מרק זה התבשיל לארוחה
עם עגבניות בטטה ואפילו אורז למקרה שמישהו חשש שמרק לא ישביע אותו, חוץ מזה מרק טוב לכל ארוחה, קיץ חורף כל עוד המרק טוב ועושה חשק זה משנה ?

5 מנות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
קופסת עגבניות מרוסקות 800 ג’
בטטה חתוכה לקוביות
כף קמח
כף סוכר חום
1/3 כוס אורז
כפית פפריקה מתוקה
סוכר (לפי הטעם)
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף 2 כפות שמן נוספות ואת הקמח לערבב לרביכה אחידה, להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהכל אחיד.

2. להוסיף את העגבניות, למלא את הקופסא פעמיים במים ולהוסיף, להוסיף את קוביות הבטטה לתבל ולבשל כחצי שעה על אש בינונית, לטחון את המרק גס להחזיר לסיר להוסיף את האורז, לבשל על אש נמוכה בינונית כחצי שעה ולתקן תיבול.

לפייסבוק שלי

26504 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות בטטה ואורז

 

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : מרק עשיר מאוד בטעמיו. לא הפסקנו לאכול ממנו ואפילו בני הסכים בפעם הראשונה בחייו לאכול מרק עגבניות ועוד אמר שהוא טעים מאוד. תודה רבה.

נעה : הי ניקי! הכנתי אתמול את המרק הזה, יצא פשוט מדהים!! ממש מפתיע בטעמו, לא ציפיתי!! אני ובעלי אכלנו בתאווה, פעם הבאה אכין כמות כפולה שיספיק לכמה ימים… אז שוב תודה!! (אגב, השתמשתי בקופסת שימורים של עגבניות תמר קלופות שלמות ובסוף טחנתי..)

חופית : “הכנתי את המרק והילדים ליקקו את השאריות מהבירה מרוב שהיה טעים. תודה רבה לך על מתכון פשוט וטעים”

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

הי ניקי.
קודם כל תודה רבה רבה על המתכונים… הם ממש ממש טעימים. יוצאים מצויין ואני מקבלת מלא מחמאות.
תדעי שאני התחתנתי רק עכשיו וולא ידעתי לבשל כלום. ובזכות האתר שלך האוכל יוצא לי טעים.. ובעלי מתלהב ושמח.
עכשיו שאלה.
שמתי בטעות בערך מאה חמישים גרם של תרכיז עגבניות. והטעם לא משהו בכלל.
מה אני יכולה לעשות?
ומה ההבדל בין תרכיז עגבניות לעגבניות מרוסקות?

תודה רבה

שרית

היי ניקי!
תודה על המתכונים!
האם צריך לכסות את המרק באיזשהו שלב?

יעל

הכנתי אתמול את המרק, עם עגבניות טריות, (בלי לחלוט ולהוריד את הקליפה) ויצא נפלא! טעים, משביע, ומחמם בימים קפואים אלו… תודה!

רונה

הי ניקי,
תודה רבה על המתכון.
האם אפשר לגוון ולהחליף את האורז בפסטה? אם כן- באיזו כמות?
תודה רבה

הדר

שלום ניקי.
רציתי לדעת אם אפשר במקום אבקת מרק לשים חווג`?. והאם במקום הקופסת שמורים לשים עגבניות טריות.
תודה

שרית

ניקי המדהימה יש לי שאלה: מה הייתי עושה בלעדייך??? המרק יצא מעולה!!! הילדים פשוט טרפו וביקשו עוד וזה ממש לא דבר שבשגרה… המרק הפך להיות המנה השבועית המככבת. תודה שאת חולקת עימנו את סודות המטבח שלך עם המון אהבה. את מקסימה!!♥♡

ציפי

הי ניקי, יצא לי לאכול את המרק אצל חברה והיה פשוט מעדן שאני חייבת להכין לי גם 🙂
שאלה קטנה, יש לי בבית תרכיז עגבניות, אפשר להשתמש במקום עגבניות מרוסקות?