מרק ירקות שורש ותירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק ירקות שורש ותירס

מרק ירקות שורש ותירס

מרק ירקות שורש ותירס,  לפעמים צריך לגשר בין שתי גישות, יש את הגישה של המבוגרים שמאוד אוהבים מרק עם ירקות יש את הגישה של הילדים שמאוד אוהבים תירס במרק.
אני לא בעניין של שני מרקים אז צריך לדאוג שכולם יהיו מרוצים צריך איכשהוא להיפגש באמצע.
אז איזה מרק הכנתי ? קרמי עדין עם הרבה ירקות ואפילו תירס מלווה בטעם עדין של שמנת טעים לי!
איזה כיף שהגיע החורף אני חוגגת עם המרקים.

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בצל
2 בטטות
דלורית
4 גזרים
3 ארטישוק ירושלמי
שמנת לבישול
כוס תירס
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
כף וחצי א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הירקות לקוביות ולהוסיף לבצל, להקפיץ כמה דקות, לכסות במים ומעט יותר להרתיח לתבל ולהנמיך את האש לבינונית לבשל עד שהירקות רכים.

2. לטחון את המרק להחזיר לסיר, להוסיף את התירס ולבשל עוד כמה דקות, להוסיף את השמנת ולבדוק טעמים.

3121 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


21
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

הי ניקי. אני יכולה לאכול רק מרקים תכונים השבוע וחיפשתי משהו מגניב כי נימאס לי כבר 🙂 . רציתי לדעת אם אפשר להחליף ארטישוק ירושלמי בתפוחים אדמה ודולרית בבטטה או שנסחפתי? 🙂 תודה רבה וערב נעים

אנה

הי ניקי, האם אפשר להחליף את הדלורית בדלעת?

שירה

בנוסף, זו פעם ראשונה שאני מבשלת עם דלורית. האם צריך לקלוף אותה?