מרק ירקות שורש ותירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק ירקות שורש ותירס

מרק ירקות שורש ותירס

מרק ירקות שורש ותירס,  לפעמים צריך לגשר בין שתי גישות, יש את הגישה של המבוגרים שמאוד אוהבים מרק עם ירקות יש את הגישה של הילדים שמאוד אוהבים תירס במרק.
אני לא בעניין של שני מרקים אז צריך לדאוג שכולם יהיו מרוצים צריך איכשהוא להיפגש באמצע.
אז איזה מרק הכנתי ? קרמי עדין עם הרבה ירקות ואפילו תירס מלווה בטעם עדין של שמנת טעים לי!
איזה כיף שהגיע החורף אני חוגגת עם המרקים.

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בצל
2 בטטות
דלורית
4 גזרים
3 ארטישוק ירושלמי
שמנת לבישול
כוס תירס
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
כף וחצי א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הירקות לקוביות ולהוסיף לבצל, להקפיץ כמה דקות, לכסות במים ומעט יותר להרתיח לתבל ולהנמיך את האש לבינונית לבשל עד שהירקות רכים.

2. לטחון את המרק להחזיר לסיר, להוסיף את התירס ולבשל עוד כמה דקות, להוסיף את השמנת ולבדוק טעמים.

11743 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

23
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

האם הכוונה לטירס קפוא משקית או טירס חי? זה משנה? מה עדיף?

אירית

הי מה יכול להחליף קארי? והאם הו “נראה טוב” גם בלי לטחון? אירית

רחל

היי ניקי,
אפשר לטחון את התירס ?
תודה

רחל

ניקי,

אין לנו פה בלוס אנג’לס ארטישוק ירושלמי.

מה אפשר לשים במקום ?

תודה לך כל המנות לשבת, הם שלך

שחר

יופי של מרק!!! מאוד מאוד טעים. ללא השמנת וללא א. מרק.
הכנתי היום, ולמחר כבר אצטרך להכין סיר נוסף… אחותי מגיעה מאמריקה וחייב שיהיה בשבילה! תודה רבה

שרונה

במה אני יכולה להחליף את השמנת בישול כדי שהמרק יהיה פרווה?

רונית

הי ניקי,

תודה על שפע המידע והמתכונים. בזכותך אני כל הזמן משתפרת וכולם נהנים.
מעולם לא עבדתי עם ארטישוק ירושלמי. האם אני משתמשת בעלים ואותם חותכת או…