מרק בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בצל

המרק הכי טעים שיש ואני לא אומרת סתם המרק הזה אליפות הוא פשוט טעים ויותר מזה. יש לו טעם נפלא והמון המון בצל. כשבחוץ קר וגשום אין מרק יותר מפנק מזה, ממלא את הבטן. זה אחד המרק שהכי קשה לעמוד בפניהן שתבינו כמה טעים הוא יוצא. גם מי שלא אוהב בצל תנסו אתם תתאהבו במרק הזה.
תוסיפו איזה מקלות לחם ליד מידי פעם לטבול במרק ולהתענג על ביס,
אמאל’ה כמה טעים המרק הזה.

מרכיבים:

7 בצלים בגודל בינוני – גדול
כף גדושה קמח
כף שטוחה סוכר חום בהיר
חצי כוס מים קרים
6 כוסות מים
2 כפות א. מרק
כף א. מרק בצל
פלפל לבן
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחצות את הבצלים לחצות שוב ולפרוס דק.

2. לחמם סיר עם 4 – 5 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן כ 20 דקות, במהלך הטיגון לערבב מידי פעם הבצל אמור להיות זהוב – שחום.

3. לדחוף את הבצל הצידה להוסיף את הסוכר לערבב עד שהוא נמס ולערבב עם הבצל.

4. לערבב את המים הקרים עם הקמח עד שהקמח נמס להוסיף לבצל.

*5. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך את האש ולבשל עוד 30 דקות, כדאי לבדוק טעמים אין צורך לכסות.

Onion soup

הוגש עם אורז עם אטריות, עגבניות מיובשות, סלט פלפלים ועגבניות, לחמניות שום קלועות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את המרק יומיים שלושה מראש ולשמור במקרר, זה נראה הרבה בצל אבל זה לא, הבצל מאבד נפח במהלך הטיגון. אל תוותרו על האבקת מרק בצל היא נותנת את כל הטעם המיוחד של המרק זה לא אותו דבר בלעדיה.
אם אין סוכר חום אפשר להכין בלי, אם אין קמח אפשר קורנפלור אותה כמות, בכל מקרה אי אפשר לוותר.
רוצים לשדרג ? תגישו עם קרוטונים (מתכון כאן) וגבינת צ’דר זה משגע, מקלות לחם ליד (מתכון כאן) וזה פינוק אמיתי.

91985 צפיות 232 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בצלמרק בצלמרק בצל

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “אני יושבת פה ומתענגת על כל לגימה! מצטערת שלא הכנתי כפול:(
אין עליך!! תודה רבה, את זוכה לחמם לבבות של אנשים ;)”

דנידין : “תקשיבי השבוע היה סוער וגשום הזמנתי חברים להדלקת נרות. חיפשתי מתכון מהיר למרק פרווה ונפלתי על המתכון הזה. אני פשוט חייבת להמליץ לכולם יצא מדהיםםםםם!! 2 דקות עבודה ויוצא פשוט מעדן. האורחים התלהבו ממש ואמרו שזה כמו מרקי גורמה… מוצש באים שוב אורחים וכמובן שזה בתפריט. בקיצור ניקי באמת שאין עליך”

מיטל : “חזרתי רק לדווח שלדברי בעלי יצא מ ו ש ל ם ! והוא מה זה צודק!!תודה!מרק שווה ביותר!!”

חיה : “הכנתי עכשיו וממש מושלם…
מחכה שבעלי יחזור ויתענג…
אין מילים!!!!!!!!!!!!!!”

384
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

היי ניקי, רוצה להכין ממש עכשיו ופתאום ראיתי בתגובות התייחסות ליין לבן. צריך להוסיף? תודה! טליה

עודד

נראה מצויין האם יש תחליף לסוכר חום? האם סוכר רגיל גם טוב?

רחלי

כאחת שאוהבת מרקים ובמיוחד בצל ניראה נרק טעים אך חסר לי יין לבן למרק.

שירי

ניקי האם חייבים גבינה צהובה? האם הטעם יפגם לגמרי בלי? ואולי יש משהו אחר עם פחות קלוריות שיוכל להחליף את הגבינה?
תודה, תודה, תודה

ורד

נראה ממש טעים!
אבל…יש לי כמה מגבלות:
אין לי אבקת מרק-לא משתמשת, מה אפשר לשים במקום?
כנ”ל לגבי פלפל לבן (אף פעם לא השתמשתי, מתי עוד משתמשים בו?)

תודה תודה תודה!

ענבל

ניקי היקרה!!! איזה כייף לפתוח את הניוז ומצוא בדיוק מתכון שאפשר לפנק איתו את הבעל. חייבת לציין שיצא ממש טעים!!! אין צורך אפילו להוסיף אבקת מרק….מחכה כבר למחמאות ….

גלי

הי ניקי
מה שלומך?
האם ניתן לקבל מתכון לקרוטונים?

יום נעים

1 2 3 26