קרוטונים למרק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרוטונים למרק

קרוטונים למרק

זה התחיל בתור קרוטונים למרק ומצאתי את עצמי מכינה כמויות יותר גדולות כל פעם כי הילדים במיוחד הקטנים מאוד אוהבים לנשנש את זה סתם ככה כמו חטיף.  יופי של פתרון לשאריות לחם לחמניות ואפילו פיתות.
ההכנה קלי קלות ואפשר אפילו להוסיף לסלט, אני רק אומרת שהם ממכרים אז כדאי להכין כמות גדולה מלכתחילה בשביל כל הנישנושים שבדרך.

מרכיבים:

4 – 5 פרוסות לחם / חלה
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפרוסות לקוביות קטנות לשים בקערה ולהוסיף שמן ותבלינים, לערבב טוב שכל הקוביות יצופו.

2. שתי אפשרויות הכנה :
במחבת חמה ויבשה לקלות את הקוביות, מידי פעם להקפיץ עד שכל הקוביות זהובות – שחומות.
לחמם תנור ל 180 מעלות בתבנית עם נייר אפייה לפזר את הקוביות ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

כדאי לדעת ש…
חוץ מהשמן ההתחלתי לא מוסיפים עוד שמן.

22726 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

103
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

מתכון מעולה!
חוזר אצלנו המון בתקופה הזו של החורף. ממש אין טעם לקנות קרוטונים יותר.
תודה (:

לאה

היי אני רוצה להכין רציתי לדעת קודם כל מה יותר טעים לדעתך במחבת או האפייה??
ואם יש לי לחמניות זה תופס חחח או שחייה חלה / לחם ??
ואיך לי פטרוזיליה יבשה.
יש טריה / רוזמרין / בזיליקום .. ?
תודה ⁦❤️⁩

ויקי

וואו יצא פצצה, אין עלייך ניקי, מושלם!!

הדסה

אני עושה עם פיתות, מה הכמות שחופפת ללחם?

שחר שמעון

מה הכמות של הקרוטונים?

חניתה

וגם… לא היתה לי פטרוזילה וכן היתה אבקת שום. עוד לפני האפייה טעמתי וזה היה בדיוק בטעם של הקנויים!!!

1 5 6 7