

מרק בורגול ועדשים
הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.
5 מנות
מרכיבים:
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.
2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.
28974 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”
מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”
ניקי ערב טוב
אין לי גזר ולא בטטה אפשר לשים קישוא אחד ותפוח אדמה אחד או 2 תפוחי אדמה במקום הגזר
שלום ניקי, אני רוצה לזרז את התהליך… האם אפשר לבשל את הכל ביחד, ולא להכניס את הבורגול בנפרד, ואז עוד 20 דק’??
אפשר להשתמש בקינואה במקום בורגול? תודה.
היי
רוצה להכין עם עדשים ירוקות. ראיצי שענית על זה אבל לא הבנתי. להשרות שעה ואז כמה זמן לבשל? לבשל בנפרד או בתוך המרק?
רוצו להכין! מעדן! לא היה לי גזר השתמשתי בבטטה. הכפלתי ושילשתי כמויות . מתאים גם לחום של יולי/ אוגוסט.
הי ניקי.אפשר להקפיא!?
טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה
תבורכי מפי עליון