מרק בורגול ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בורגול ועדשים

הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.

15038 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בורגול ועדשיםמרק בורגול ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”

מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”

217
תגובות

  הרשם  
עדכן
גינת

אפשר להחליף את הבורגול בחיטה?

אלי

היי ניקי, אוהב את המתכונים שלך בשל פשטותם, רציתי לשאול האם אפשר לעשות את המרק הזה ללא חוויג’ ואבקת מרק והוא עדיין יהיה טעים? או להחליף אותם בתבלון אחר?

רחל

האם לא צריך לשטוף את הבורגול קודם או להשרות אותו לפני הבישול

מורן

היי ניקי, אפשר עדשים ירוקות? והאם צריך להרתיח אותם לפני כן?

ILI

איזה כיך חיכיתי למתכון הזה….הבן שלי אוהב!

איתי

הי ניקי,

תודה על המתכונים המדהימים, בזכותך נהייתי השף המשפחתי.
ולשאלה – כמה מים וכמה א. מרק צריך לשים?

כרמית

הי ניקי,
בורגול דק גם הולך….
לא בא לי ללכת לקנות

1 2 3 14