מרק בורגול ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בורגול ועדשים

הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.

22635 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בורגול ועדשיםמרק בורגול ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”

מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”

223
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

ניקי המתכונים שלך מעולים במיוחד. כל יום מוסיפים למועדפים עוד אחד. תודה רבה משפחת זים צפת

שי

מה אפשר במקום עדשים ?

חנה

ניקי יקרה תודה על מתכון מעולה מראש הכנתי כמות כפולה ואנחנו נהנים מאוד תודה

שרה

שלום ניקי,
דבר ראשון- בלעדייך כנראה לעולם לא הייתי מבשלת… אין כמעט יום שאני לא נכנסת לאתר! אז תודה!
השאלה שלי- האם מתאים להוסיף למרק שעועית לבנה מבושלת (קפואה) ואם כן אז איך?

דנה

היי ניקי,

רציתי לשאול אם צריך לגרד תפוח אדמה אחד וגזר אחד בלבד למרק?
והאם אפשר להוסיף למרק בורגול מלא אורגני ?
וכמה אבקת מרק להוסיף והאם אפשר לוותר על חצי כפית חוויאג’, זה לא יפגע בטעם של המרק ?

תודה רבה ויום טוב 🙂

שירי

מרק אליפות !!!גם בריא וגם טעים, לא יכולתי להתאפק לערב..סיימתי קערה בלי שאף אחד יראה 😉 תודה ♡♡

שושנה

תודה! המתכנים פשוט מעולים!