מרק בורגול ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בורגול ועדשים

הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.

15017 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בורגול ועדשיםמרק בורגול ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”

מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”

217
תגובות

  הרשם  
עדכן
שגיא

חוויג. זה של הקפה? או שלבישול יש אחר

עדי ענבר

היי. יש לי בורגול דק, זה בעייתי?

אסנת

שלום ניקי,
תודה על שפע המתכונים המעולים שהפכו להיות חלק בסיסי בקלסר המתכונים שלי 🙂
לגבי המרק, אם אני עושה כמות גדולה, בסיר של 5 ליטר,
תוכלי לכתוב לי כמויות, להכפיל? לשלש?
תודה רבה רבה

ליה

ניקי, הכנתי ויצא נפלא!
אפילו שלא היה לי בצל וויתרתי על אבקת מרק (במקום שמתי כפית שלמה של חוויאג’
והוספתי פפריקה).
שאלה – האם ניתן בפעם הבאה לקצוץ את הירקות בפוד פרוססור (סלייסר) במקום לגרד? אני תמיד תוהה על זה במתכונים שלך….

אתי

היי ניקי האם ניתן לוותר על חוויאג’ או לחילופין משהו אחר
תודה

לימור

בוקר טוב,
מה אפשר לשים במרק במקום בורגול ? האם קינואה מתאים ? אם כן, האם להשרות אותה ?

הילה דנגור

הי ניקי
זוכרת אותי? (ido0804 מתפוז).
הכנתי
יצא מעולהההה