מרק בורגול ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בורגול ועדשים

הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.

15015 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בורגול ועדשיםמרק בורגול ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”

מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”

217
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה-מיכל

ערב טוב ניקי; תודה רבה על חווית בישול מענגת במיוחד, בזכותך ובזכות המתכונים שלך, כיף וקל לבשל והכל ללא יוצא מן הכלל יוצא מוצלח וטעים!
רציתי לשאול:לא כתוב לי על הבורגול דק/עבה, כיצד אדע?
ושאלה נוספת, האם ניתן להשתמש בעדשים ירוקות במקום הכתומות ואם כן האם משהו משתנה בכמות הנוזלים ו/או התבלון?
תודה רבה, המשך ערב טוב ושבוע נפלא!

אביבית

הי ניקי
האם צריך לכסות את המרק במהלך הבישול?

עדי

האם ניתן להחליף את הבורגול בגריסים?
אם כן, האם התהליך נותר זהה?

לוני

ראשית על מתכונים מעולים וקלים, תגובות מהירות ואתר נהדר ומציל.
לשאלתי, לא הבנתי אם ניתן לרסק או לא?

רויטל

הי ניקי,
אם אני מכינה עם קינואה, כמה זמן להשרות אותה?

ורד

היי ניקי, המרק כרגע מתבשל אצלי (עוד לפני הבורגול) ובינתיים הוא לא סמיך, ככה אמור להיות? בנוסף, אני רואה חתיכות קטנות של בצל צפות והחבר’ה אצלי לא מתלהבים מלהרגיש את הבצל, האם אפשר לטחון את המרק בשלב הזה לפני הבורגול? תודה!

נעמי

טעיייםםםםםםם!!!!
תודה 🙂