מרק בורגול ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בורגול ועדשים

הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.

22636 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בורגול ועדשיםמרק בורגול ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”

מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”

223
תגובות

  הרשם  
עדכן
חדוי

טעים טעים טעים!!!!!

אורטל

איזה מרק פשוט וטעים במיוחד!! תודה ניקי!!

חדוי

כמה בורגול וכמה עדשים?

אורטל בטיטו

היי ניקי אפשר להמיר את העדשים הכתומות בגריסים ממש בא לי להכין ואין לי עדשים כתומות. חולה על המתכונים שלך

אפרת

הי, אפשר להכניס גם דלעת למרק? קשור? יש לי המון דלעת וולא בא לי להכין מרק כתום..

בתיה קיונסון

הי ניקי המתכונים שלך נהדרים יישר כוח!
שאלה בקשר למרק בורגול עם עדשים
האם אפשר לוותר על הבורגול
תודה בתיה

st

צהריים טובים, המרק ממש מריח לי, האם ניתן להמיר את הבורגול בקואקר?