מרק בורגול ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בורגול ועדשים

הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.

22547 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בורגול ועדשיםמרק בורגול ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”

מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”

221
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלי

היי ניקי, המתכונים שלך נפלאים, עם הידע המועט שלי בבישול זה יוצא נפלא, רציתי לשאול אם יש לך הצעה במה להחליף את אבקת המרק במתכונים שלך, ושאלה נוספת האם יש לך מתכון לעדשים שחורות שהם קצת יותר קשות מהחומות.

אורית

שלום ניקי, האם אפשר להליף את הבורגול במשהו אחר?
אני נמנעת מאכילת חיטה.
תודה רבה!

יפעת

יצא מעולה, מכינה בפעם השנייה היום.

yael

הי ניקי,

נראה טעים אבל אני בקנדה ואין כאן חוויאג’. במה אפשר להשתמש במקום?

תודה

ענבל

היי ניקי, אפשר להחליף את התפוח אדמה בבטטה? או שכבר עדיף להכין מרק אחר?
תודה!

דורית

הי ניקי,
לגבי גירוד הירקות- ישירות לסיר? לקערה נפרדת כדי שאפשר יהיה לסחוט את הנוזלים של התפוד? או שהנוזלים שלו לא מפריעים?
כבר מחכה לטעום. תענוג המתכונים שלך!

manday

בעלי נורא אוהב שהמרק נוזלי ופחות סמיך.
רשמת 1/3 כוס בורגול, אפשר להקטין בחצי?