מרק בורגול ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק בורגול ועדשים

הגיע זמן המרק, בדקתי איזה ירקות יש לי עדשים באופן קבוע במזווה בורגול הציץ מעבר לפינה יאללה אני מוסיפה גם אותו, הלכתי להכין מרק.

5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
גזר מגורד
תפוח אדמה קטן מגורד
1/4 כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
1/3 כוס בורגול עבה
כפית כורכום
חצי כפית חוויאג’
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום (הריח הריח) לגרד את הירקות ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף מים עדשים תבלינים ולהרתיח להנמיך לבינונית ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד 30 דקות, לבדוק טעמים.

23237 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בורגול ועדשיםמרק בורגול ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : “איך שמתחיל החורף המרק מככב אצלינו! טעים ברמות!!! תודה!”

מירי : “טעים טעים טעים.. מעולה מעולה מעולה.. קל קל קל.. ובריא בריא בריא..
תודהההה”

223
תגובות

  הרשם  
עדכן
RUTH6789

הי ניקי. בוקר טוב ושבוע טוב!!
רוצה להכין היום.
האם אפשר להוסיף עופות למרק? כרעיים?
תודה!!

אושרת

היי ניקי
מה שלומך?
רציתי להגיד שהכנתי את המרק הזה בפעם השלישית והוא מעולה. טעים ממש, אני מתחילה לאכל לא מפסיקה מרוב שהוא מוצלח.
יישר כח ואני מאחלת לך שתמשיכי לעלות מתכונים טובים.
חג שמח
אושרת

שיילו

היי ניקי,
נראה מעולה!
יש לי בורגול דק. להשתמש? או שאפשר אולי להחליף את הבורגול בגריסים?
מתאים לשלב גריסים עם עדשים?
תודה. ולילה טוב.

נתי

האם צריך להשרות את העדשים קודם ?

יערה

במה אפשר להחליף את החוויאג’ (אני גרה בחו”ל ואין להשיג תבלין כזה), תודה

המנומשת

היי ניקי,יש לי עדשים כתומות,אפשר במקום אדומות?

חלי

אני לא מבינה למה לא מקבלים טעימות
בבית הזה :(, חחחחחחחח, סתםםםםםם
טעים, טעים ועוד פעם טעים
סוף שבוע מקסים לך