מרק כרובית מנצח
המתכון הבא הוא אחד המרקים הכי טעימים משביעים וכל כך בריא, 5 מרכיבים לא כולל תבלינים והתוצאה שווה ביותר, ברגע שאני מסיימת לאכול אני כבר מתגעגעת לקערה נוספת, זאת הזדמנות נהדרת לשתף אתכם במתכון קל ואהוב ביותר.
מרקם קרמי וסמיך לאוהבי הכרובית זאת חגיגה ויש גם בטטה שנותנת צבע מהמם! זה לא סתם מרק כתום השילוב בין הכרובית לבטטה זה שילוב מנצח ובימים הקרים שעוברים עלינו אין כמו מרק חם וסמיך שיחמם את הבטן.
4 מנות
מרכיבים:
3 בטטות בינוניות חתוכות גס
בצל בינוני חתוך לקוביות
כרובית קטנה מפורקת לפרחים
מעט אגוז מוסקט (דומיננטי)
250 מ"ל שמנת לבישול (לא חובה)
תבלינים:
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
2 כפות א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. המלצה לא כולם עושים את זה לחלוט את פרחי הכרובית כ 5 דקות עם כף חומץ ולסנן.
2. לחמם סיר בינוני עם 3 כפות שמן להתחיל בטיגון הבצל עד שמזהיב להוסיף את שאר הירקות לכסות במים וקצת יותר להרתיח לתבל לכסות להנמיך לאש בינונית ולבשל כ 40 דקות.
3. לטחון את המרק עם בלנדר מקל למחית חלקה להוסיף את השמנת לתת כדקה ולבדוק טעמים.
אפשר לשלב תפוח אדמה קטן ולמעט מתיקות כף סילאן.
גולשים מכינים וממליצים:
המנומשת : היי ניקי,הכנתי אותה,טעים מאד!!:)תודה:)
אסתי :"יצא טעים במיוחד!!!!!!!!"
כרמית : "הצלחה מסחררת! ממש חגיגה לחך. תודה רבה על מתכונים מופלאים וטעימים"
מיטל : "היי ניקי, הכנתי את המרק והוא כל-כך טעים! מעולה!!!"
אנונימי : "הכנתי, יצא מעולה! תודה."
אנונימי : "יצא מדהים מאד מאד טעים . מאז שאני מנויה כאן כיף לי לבשל לשישי. תודה לך"
מיאו : "ניקי היקרה, המרק יצא מעולה!!!"