מרק כרובית כתום
מרק כרובית כתום, סוף שבוע גשום עשה לי חשק למרק סמיך טוב כזה שלא מפסיקים עד שלא מחסלים את כל הסיר (ברור שהכוונה לבעלי) המרק הזה כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול אותו. המלצה חמה למרק שמחמם את הגוף ואת הנפש, טעים ביותר.
4 מנות
מרכיבים:
3 בטטות חתוכות גס
בצל בינוני חתוך לקוביות
תפוח אדמה חתוך גס
כרובית קטנה מפורקת לפרחים
כף דבש
מעט אגוז מוסקט (דומיננטי)
שמנת לבישול
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף את כל הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את הדבש והתבלינים לערבב היטב, להוסיף מים ולכסות את הירקות להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית.
2. לבשל כשעה, מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים. לטחון את המרק ולהחזיר חזרה לסיר, להוסיף את השמנת לערבב ולבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
המנומשת : היי ניקי,הכנתי אותה,טעים מאד!!:)תודה:)
אסתי :"יצא טעים במיוחד!!!!!!!!"
כרמית : "הצלחה מסחררת! ממש חגיגה לחך. תודה רבה על מתכונים מופלאים וטעימים"
מיטל : "היי ניקי, הכנתי את המרק והוא כל-כך טעים! מעולה!!!"
אנונימי : "הכנתי, יצא מעולה! תודה."
אנונימי : "יצא מדהים מאד מאד טעים . מאז שאני מנויה כאן כיף לי לבשל לשישי. תודה לך"
מיאו : "ניקי היקרה, המרק יצא מעולה!!!"