מרק חיטה וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק חיטה וירקות

מרק חיטה וירקות

מרק ביתי קלאסי אין על המרקים של בית, עשיתי שינוי קטן רציתי מרק שהוא ארוחה מלאה שימלא את הבטן אז הוספתי חיטה כן אותה חיטה שבדרך כלל מוסיפים לחמין הוספתי לכאן וזה שדרוג נהדר
מרק אידיאלי ליום חורפי חם ועשיר.

מרכיבים:

בצל
2 קישואים / תפוחי אדמה
2 גזרים
2 ענפי סלרי
חצי כוס חיטה מושרית לילה
ליטר וחצי מים (6 כוסות)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית חוואיג’
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות. להוסיף את שאר הירקות לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף חיטה, מים, עשבי תיבול ולתבלינים, לבשל 50 דקות.

12654 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק חיטה וירקותמרק חיטה וירקות

84
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

היי ניקי

האם אפשר לוותר על החיטה ולהשים תפוח אדמה וכמה?

תודה

מלי

אין לי סלרי וקישואים. האם אפשר להכין את המרק הזה עם משהו אחר במקום?

noga

יש פטנט לרכוך החיטה באמצעות השרייה קצרה בתרמוס.
זה יוצא טעים באותה מידה.
אני מציעה לעדכן את הקוראות וזה יקל ויקצר את זמן ההכנה.

מירה

האם אפשר להמיר את החיטה בגריסים ולא בעדשים כתומות?
האם גם גריסים דורשים השרייה?

גליה

יש לך רעיון במה אFשר להחליF את הקישואים, בעלי לא סובל אותם

טלי

עד כמה זה קריטי להשרות את החיטה?
ממש בא לי אבל מגיעה הביתה בערב ולא אספיק להשרות ומחר מסיימת מאוחר…

מירה

היי ניקי,
כמעט כל התכונים שאני מנסה הם שלך, והם תמיד תמיד מוצלחים 🙂
שאלה קטנה בנוגע למרק, מה קורה אם אני רוצה להכין את המרק היום, אבל אין לי חיטה מושרית? עד כמה זה קריטי?

אני בהריון, אז אני מקווה שתמצאי לי פתרון 😉

1 2 3 5