מרק חיטה וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק חיטה וירקות

מרק חיטה וירקות

מרק ביתי קלאסי אין על המרקים של בית, עשיתי שינוי קטן רציתי מרק שהוא ארוחה מלאה שימלא את הבטן אז הוספתי חיטה כן אותה חיטה שבדרך כלל מוסיפים לחמין הוספתי לכאן וזה שדרוג נהדר
מרק אידיאלי ליום חורפי חם ועשיר.

מרכיבים:

בצל
2 קישואים / תפוחי אדמה
2 גזרים
2 ענפי סלרי
חצי כוס חיטה מושרית לילה
ליטר וחצי מים (6 כוסות)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית חוואיג’
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות. להוסיף את שאר הירקות לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף חיטה, מים, עשבי תיבול ולתבלינים, לבשל 50 דקות.

8884 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק חיטה וירקותמרק חיטה וירקות

84
תגובות

  הרשם  
עדכן
Dana

תודה ! מתכון מצויין

הילה

הי ניקי, המתכון הזה נראה לי בול לסופ”ש הקרוב. האם אפשר להפוך את המרק לבשרי? יש לי שווארמה הודו שהייתי רוצה להוסיף. מתאים? אם כן אז באיזה שלב ואיך? תודה!!

שם

כמה שעות מינימום החיטה צריכה השרייה? 7-8 שעות מספיק?

רונית

מרק מעולה ומשביע. במקום החיטה שלא היתה לי שמתי בורגול ועדשים כתומים שיצא מדהים וגם הילדים נהנו מאוד. מרק טעים ביותר ומחמם ביום סגרירי כזה. תודה 🙂

גילי

ניקי היקרה,מה שלומך?כמה כוסות מים הם ליטר וחצי?6?.האם בזמן שהמרק מתבשל צריך לסגור את המחסה?תודה….

לובה

אם אין לי לא סלרי ולא חוואיג’?
יש פתרון?
ובמקום כוסברה שמיר הולך?

איציק

לא השרתי את החיטה האם יש פתרון???