מרק חיטה וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק חיטה וירקות

מרק חיטה וירקות

מרק ביתי קלאסי אין על המרקים של בית, עשיתי שינוי קטן רציתי מרק שהוא ארוחה מלאה שימלא את הבטן אז הוספתי חיטה כן אותה חיטה שבדרך כלל מוסיפים לחמין הוספתי לכאן וזה שדרוג נהדר
מרק אידיאלי ליום חורפי חם ועשיר.

מרכיבים:

בצל
2 קישואים / תפוחי אדמה
2 גזרים
2 ענפי סלרי
חצי כוס חיטה מושרית לילה
ליטר וחצי מים (6 כוסות)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית חוואיג’
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות. להוסיף את שאר הירקות לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף חיטה, מים, עשבי תיבול ולתבלינים, לבשל 50 דקות.

12655 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק חיטה וירקותמרק חיטה וירקות

84
תגובות

  הרשם  
עדכן
בת אל

היי ניקי אפשר להוסיף כנפיים למרק?

שירה

בס”ד
הי ניקי
יש לי חיטה שכתוב עליה השריה חצי שעה,
יכול היות?
או שבכל מקרה משרים הרבה זמן?

ש

הילד ביקש מרק לארוחת הערב, ובחרתי בזה.
לא הייתה לי חיטה מושרית, אז עשיתי לפי המלצתך, עם עדשים אדומות.
הוא אכל ונהנה מאוד, תודה!

מעיין

מרק טעיייייים מומלץ ביותר ניקי אין עליך ואין על המתכונים שלך

נוריתה

היי ניקי..
המרק שלי כמעט מוכן , הריח מתפזר בכל הבית וואו איזה ריח! ריח של חורף .
מרק מעולה גם טעים גם מזין ומחמם את הלב, ממליצה מאד ..אגב אני הוספתי גם דלעת.
תודה רכה על המתכון

אולגה

הי ניקי. האם את מקלפת את הקישואים? תודה

דנה

היי ניקי… שאלה לגבי החיטה.
על האריזה כתוב שצריך להשרות במשך חצי שעה. ובמתכון כתבת להשרות לילה. אז ככל שמשרים יותר זה בעצם מקצר את זמן הבישול? או שזה לא קשור?