


מרק עדשים ובטטה פרווה
מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.
7 – 8 מנות
מרכיבים:
3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.
2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.
56247 צפיות 19 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”
ואיך מכינים תבשיל דאל?
היי ניקי האם ניתן להכין את המרק עם עדשים ירוקות? תודה מראש
היי ניקי,
כתבת לטגן את הבטטות ולהוסיף את שאר המצרכים,
הכוונה לטגן בסיר ולהוסיף את שאר המצרכים או לטגן במחבת להעביר לסיר ואז להוסיף הכל?