מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

31729 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”


318
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

יצא טעיםאין עלייך ניקי

גלית

היי ניקי, התחלתי להכין את מרק האפונה הירוקה, עם בצל שום ובטטה בהתחלה ואז גיליתי שאין לי אפונה, האם אפשר לעבור למרק הזה עם הבצל והשום??

מיכל

אין צורך להשרות את העדשים קודם?
ככה ישר מהשקית?

שיר

הי ניקי, אתמול הכנתי את המרק עדשים שלך עם החתיכות תפו”א והגזר, יצא אלוף!!! אני ובעלי גמרנו סיר…
הבעיה שהבת שלי לא אוהבת מרק עם חתיכות.. אז נכין היום את המרק הזה שהוא טחון
אפשר להחליף את הבטטה בדלורית או בדלעת? מה את אומרת?
תודה ענקית על כל המתכונים! את אלופה

חנן

ניקי תודה רבה על המתכונים הנפלאים
רציתי לדעת האם לדעתך אפשר להוסיף סלרי למרק ?ואם כן אז איפה ואיך?

1 18 19 20