מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

27702 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

313
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

אין צורך להשרות את העדשים קודם?
ככה ישר מהשקית?

שיר

הי ניקי, אתמול הכנתי את המרק עדשים שלך עם החתיכות תפו”א והגזר, יצא אלוף!!! אני ובעלי גמרנו סיר…
הבעיה שהבת שלי לא אוהבת מרק עם חתיכות.. אז נכין היום את המרק הזה שהוא טחון
אפשר להחליף את הבטטה בדלורית או בדלעת? מה את אומרת?
תודה ענקית על כל המתכונים! את אלופה

חנן

ניקי תודה רבה על המתכונים הנפלאים
רציתי לדעת האם לדעתך אפשר להוסיף סלרי למרק ?ואם כן אז איפה ואיך?

1 18 19 20