מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

46742 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

331
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה

איזה מרק טעים!!!! פשוט עונג. מי צריך שמנת במרק בטטה עם מרק כזה כיפי עם מרקם מושלם.
תודה!!

לוטם

היי ניקי,
האם זה אפשרי לטחון את המרק כולו יחד?

סילבי

ניקי שלום,
איזה גודל של בטטות?
תודה!

רני

היי ניקי, מה שלומך? 🙂
הכנתי לכבוד הסופה שמתחוללת בחוץ… 🙂 טעים מאוד!! מחכה כבר שבעלי יחזור הביתה לטעום… תודה :)))

גלי

נפלא נפלא נפלא!! הילד אכל צלחת שלמה וביקש עוד!! תודה!!

מירי

ניקי יקרה! תודה רבה על האתר המעולה! אחותי המליצה לי עליו ואני נהנית מכל רגע. מגוון מתכונים שכתובים בצורה מעולה וברורה! אם בשלנית כמוני מוצאת בו עניין הרי שהוא מתאים לכולםםם. ניקי דעי לך שאני ממליצה בחום לחברותיי. כל הכבוד על המענה לתגובות ועל הסבלנות והאדיבות . תבורכי מפי עליון

טליה

חשבתי שאם אני אכין את המרק יגיע החורף… אבל למי אכפת? זה כל כך טעים שאפשר לחסל את כל הסיר!! תודה לך!