מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

46739 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

331
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

היי ניקי, כתבת לטחון רק את הבטטות ומחצית מהנוזלים ואז להחזיר לסיר.
אז זה לא בסדר לטחון הכל יחד? מה המטרה של הפעולה הזו? ממש תודה!

רחל

עוד מרק מעולה.
תודה ניקי היקרה

גיטה

מרק מושלם!!! ממליצה בחום!!

שני

ניקי אין כמו האתר שלך!! פעם שניה שאני מכינה את המרק והוא פשוט המרק הכי טעים שטעמתי. בזכותך מכינה שבת בשמחה 🙂 תודה רבה

אורלי כובאני

רציתי לדעת אם לאחר הטחינה של המרק מחזירים אותו לסיר של הנוזלים שנותרו או לסיר אחר?

רחל

הי ניקי נראה מעולה. צריך להשרות קודם את העדשים??

רונית

ניקי שלום. לא מטגנים את הבטטה עם בצל?לא ציינת שמן וכמות?