מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

45347 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

331
תגובות

  הרשם  
עדכן
עופר

ניקי,
אין דברים כאלה.
פשוט, קל וטעים להפליא.
מ.ד.ה.י.ם וזה עוד בצניעות.
מתכון אליפות.
תודה לך על אתר מופלא.

שרון

היי ניקי,,
האם כדאי לטגן קודם בצל ואז להוסיף את הבטטה?
אודה על תשובה ..
יום נעים

רחל

איזה כייף – עוד מתכון שנראה סוף הדרך. הילדים רק שומעים שאני מכינה משהוא של ניקי והם מתרגשים.
שאלה קטנה – ניתן לטחון את כל המרק או שחשוב רק חצי?

מיכל אפק

ניקי, מרק מעולה!
תודה וחג שמח

עדן כחלון

ניקי מה קורה?
אין לי מושג איך מכינים מרק עדשים
כאילו צריך להשרות אותם או משהו
תודה ❤️

רבקה פוגל

כמה פשוט ככה טעים!!!!! תודה על האפשרות לפנק את המשפחה בחורף בדרך קלה ומהירה.

טל

היי ניקי
עד לא מזמן היה לך מתכון של מרק בטטה ועדשים אדומות, עם פתיח עם בעלה של אישה שרצה ‘רק’ לטעום מהסיר ואכל את כולו. …
המתכון נעלם מהאתר!
אודה מאוד להחזרתו 🙂