מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

32100 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

318
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטע

מרק מעולה וקל! תודה רבה

ריבי אשכנזי

פשוט מרק טעים!!!! מתאים בול למזג האויר!!
אלופה!

מיכל

היי ניקי,
לאיזה גודל סיר זה מתאים?

עדי

הי ניקי
יצא ממש טעים אבל מאוד חריף
יש דרך להציל? המרק כבר טחון

רותם

אין לי איך לטחון.. אפשר בלי? אולי למעוך את הבטטות?
אתר נפלא. אני נהנית ממתכונים מעולים!

מעיין

איזה מרק…. מממממ….ווואווו פשוט מעדן.
כל פעם אחרי שנגמר הסיר (במהירות) אני מתחילה שוב להתגעגע אליו.

ליבי

מה הכמות של פלפל שחור?