


מרק עדשים ובטטה פרווה
מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.
7 – 8 מנות
מרכיבים:
3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.
2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.
56084 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”
שאלה לא כתבת שום דבר על מים מתי להשים מים כמות של מים?
שלום ניקי ומועדים לשמחה!
מעוניינת להכין לארוחה לכ 30 איש. ביניהם ילדים. אשמח לכמויות שכדאי לשים לדעתך?
תודה רבה!
הי ניקי,
צהריים טובים.
שאלה מוזרה…
האם מתאים למרק הזה קניידלאך?
אשמח לתשובה מהירה
מרק מדהים, מומלץ בחום (וגם בקור)
חובה עדשים אדומות?
בקישור ששלחת ניפתח לי אך דרך האפליקציה לא נפתח
היי ניקי יקרה
אני לא מצליחה כבר מספר ימים להיכנס למתכון של מאפינס בטטה וגבינות. ורוצה להכין אותה למחר..
צריכה עזרה דחופה