מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

32093 צפיות 59 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

318
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

היי ניקי, מתכונים מעולים מעולים! תודה לך!!
אפשר להכין עם בצל גם או שלא קשור?

ליבנת

היי ניקי, אם טוחנים עם מחצית מהמים ומחזירים לסיר, זה אומר לשפוך את מחצית המים השניה?

דנה

היי ניקי.. הכנתי את המרק הזה מלא פעמים תמיד יצא טעים ברמות ! בפעמיים הקודמות היה למרק טעם חמוץ … יכול להיות כי היה בחוץ שעתיים לאחר שכיביתי את הגז ?? ומשהו נוסף מחכים שיתקרר להכניס למקרר ???

מאיה

לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי

גיטה

מרק פשוט מעולה!!! המרק הקבוע שלי

חנהלי

היי ניקי מרק מעולה ולא פעם ראשונה שנאכל אצלנו…
היום נתקעתי בלי עדשים כתומות…אז ילך גם עם עדשים ירוקות או מנומרות????תודה

מוריה

יש לך רעיון מה להוסיף כדי ליצור ארוחה?