מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

45182 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

331
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

וואו איזה מרק טעים ומושלם למזג האויר הזה… הכנתי עכשיו לא בטוחה בכלל שישאר לארוחת ערב…

זוהר

וואוו איזה מרק!!! מתאים בדיוק לשבת חורפית שבת שלום

שיר

היי ניקי, אני מכינה באופן קבוע את המתכונים שלך וכולם פשוט מעולים!! המרק הזה כ״כ קל להכנה אבל טעים טעים טעים!! היום ירד שלג בירושלים (אנחנו ירושלמים) והכנתי את המרק וכל מי שקפץ לבקר ליקק את האצבעות! שוב תודה!

מיכל

היי ניקי מצאתי את האתר שלך היום והוא ממש מגוון והכל ניראה טעים..
רציתי לדעת אם את מטגנת את הבטטה בשמן?
תודה ושבת שלום מהולנד..

יעל

ניקי בוקר טוב.
איזה מרק!
פשוט פינוק מושלם לערב קר וגשום 🙂
עוד מתכון שמצטרף לספר מהתכונים של ניקי בבית…
תודה רבה יקירה ושבת שלום.

מירי

ניקי הכנתי ויצא מדהים!! תודה..

עדנה

שלום רב לך ניקי. האתר שלך מדהים ומגוון תענוג לבשל לפי מתכונייך.קל ונפלא.עשיתי היום את מרק העדשים והבטטות. טעים להפליא.תמשיכי לשלוח לנו מתכונים נהדרים.