מרק עדשים ובטטה פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עדשים ובטטה פרווה

מרק סמיך עשיר וטעים שכולו פרווה, בלי תחליפי שמנת למינהם. אם החורף לא מגיע לפחות המרקים מגיעים. תדמיינו את הגשם ותהנו ממרק טוב.

7 – 8 מנות

מרכיבים:

3 בטטות
חצי כוס עדשים אדומות
8 – 9 כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות לטגן אותן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך לבינוני נמוך ולבשל עד שהבטטות רכות.

2. להעביר את הבטטות + כמחצית מהנוזלים לטחון ולהחזיר לסיר לבשל כ 20 דקות ולבדוק טעמים.

מתכון לקרוטונים 

46741 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ובטטה פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “לא יאומן שמכלום מרכיבים יוצאת מנה שאניני טעם עפו עליה. טעימה כל כך. תודה ניקי”

331
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקי

שלום ניקי היקרה,
המרק הזה מומלץ, מומלץ, מומלץ!!!!!! פשוט אין דברים כאלה, זה המרק הכי טעים שטעמתי אי פעם. משהו מיוחד במינו! אי אפשר לאכול מזה רק מנה אחת, חייבים שתי צלחות לפחות 🙂
תודה לך!!

יהודית

הי ניקי,
תודה על כל המתכונים המעולים!
יש לי רק עדשים ירוקות.. אפשר לשים? כמה זה יהיה שונה?
תודה 🙂

אביטל

האם צריך להשרות את העדשים לפני הבישול?

מוריה

וואו!!!!! מרק פשוט מנצח!!!! כ”כ פשוט להכנה וכ”כ כ”כ טעים!!!!!! תודה רבה ניקי!

לילי

ניקי אין כמוך!
כמה פשוט-ככה טעים.
החזרת לי את החשק לבלות במטבח
וכל מה שניסיתי בינתיים מהאתר קצר מחמאות וחוסל עד תום:-)

מזי

הי ניקי,
מכינה את המרק כבר פעם שנייה
בעלי אומר שזה המרק הכי טעים שאכל אי פעם.מאז שהכנתי הוא לא אוכל דבר מלבד המרק
המתכונים באתר נפלאים.תודה רבה.

מירי

כל כך פשוט וכל כך טעים, כייף ומפנק .