מרק אפונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק אפונה

מרק אפונה

ביקשו ממני מרק אפונה המון פעמים ואני באמת משתדלת להקשיב לגולשים. באמת הגיע הזמן שיהיה באתר מרק אפונה טעים כזה, סמיך ועשיר,  5 דקות הכנה זה כל הסיפור כל השאר זה על האש.
אפילו השתמשתי באפונה קפואה שזה בכלל קלי קלות, מתכון קל למרק נהדר שעושה טוב על הלב.

3 מנות

מרכיבים:

בצל גדול
3 כוסות אפונה קפואה
2 גזרים
כפית כמון
חצי כפית כורכום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 3 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב מידי פעם לערבב.

2. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן כשתי דקות ולהוסיף את האפונה.

3. לכסות את הירקות במים וקצת יותר, לבשל כ 3/4 שעה על אש בינונית לכסות חלקית.

4. להעביר את המרק למעבד מזון לטחון להחזיר לסיר ולתבל.

62609 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק אפונהמרק אפונהמרק אפונה

גולשים מכינים וממליצים:

אווה : “סיימתי עכשיו להכין והטעם טעי טעים.
פשוט, קל, מהיר והכי חשוב: טעים!!!”

בכיוון חיובי : אני במוזה של מרקים… הכנתי עם אפונה יבשה, שמתי כוס אחת, 7 כוסות מים השאר אותו דבר רק שבישלתי בסיר לחץ ותוך 50 דקות מוכן…טעים!!

איציק :  אליפות של מרק . טעים בריא . הגשתי עם אצבעות לחם שום בצד… וואי וואי.. איזה מחמאות .
רוצים לשדרג את המרק – הגישו עם חתיכות קבנוס או חזה אווז במרכז הצלחת . גורמה אמיתי.

אפרת : “טעיםםםםםם
הכנתי עכשיו.. במקום גזר שמתי קישוא+ תפו”א.
הוספתי גם סלרי.. יצא מעולה.”

מיכלי : “היי ניקי, המרק יצא אליפות!!! לא שאני מופתעת 😉
תודה על עוד מתכון מנצח!!!
הכפלתי כמויות מראש והמרתי גזר בבטטה
יאמי!”

מאיה : “הכנתי ויצא מע ו ל ה!!
תודה רבה
המתכונים שלך מגוונים לי את המטבח ותמיד מצילים אותי”

רוני : “המרק הזה מ ע ו ל ה
פשוט להכנה, טעים טעים
גם הקטנה זללה!”

365
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

היי ניקי אני מאוד אוהבת ומשתמשת במתכונים שלך לא מעט, אבל אני פשוט לא מבינה למה את ממשיכה להוסיף כמעט בכולם אבקת מרק!? כבר מזמן שאוכל ישראלי הפסיק להיות עם טעם של אבקת מרק…
נראה לי שהגיע הזמן שתתקדמי ותסירי את זה מהמתכונים המעולים שלך

רחלי

היי ניקי
תודה על המתכונים,אני חדשה במטבח,והכל אצלך ברור ומובן שזה עושה לי כיף לבשל.
1. האם אפשר לטחון עם בלנדר ידני?
2. אפשר קודם לתבל ואז לטחון? ואם לא,זה צריך להמשיך להתבשל אחרי התיבול?

תודה

חיהלה

אני יכולה להשתמש באפונה לא קפואה?

קורין דובב

היי ניקי,

באיזו כוס השתמשת? כוס מדידה או כוס חד”פ של שתיה קרה?

מיה

היי, אילו תבלינים אני יכולה לשים במקום אבקת מרק?

גלי

מתי מוסיפים את האיטריות הדקיקות? אחרי הטחינה? ואיזו כמות של איטריות?

נטלי

ניקי היקרה אני מתה על האתר שלך
בשבוע שעבר הכנתי את המרק פטריות שלך והוא היה הצלחה מסחררררת!!
אפשר להכין את המרק הזה מאפונה וגזר קפואים?

1 22 23 24