מרק אורז ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עדשים ואורז

מרק אורז ועדשים

מתה על מרקים כאלה, עדשים ואורז במרק אחד והוספתי את הירושלמי שהטעם שלו מדהים וביחד יצא מרק נפלא, עשיר וסמיך. איזה כיף של מרק הדבר היחיד שחסר לי זה קצת גשם אבל אני לא קטנונית אני יכולה להנות מהמרק הזה גם בלי גשם. קערה אחת או לפחות שתי קעריות וזה מושלם. תפנקו את המשפחה בכיף עם מרק נהדר.

5 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
עגבניה
2 ארטישוק ירושלמי
1/4 כוס עדשים אדומות
2 ליטר מים
חצי כוס אורז
כף סוכר חום
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
סוכר (במידה וצריך)
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שמתחיל להזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון עד שמזהיב קלות, להוסיף את הסוכר חום ולערבב עד שהוא נמס.

2. לחתוך את העגבניה קטן, את הירושלמי לפרוס לפרוסות דקות להוסיף לסיר יחד עם העדשים המים והתבלינים.

*3. לבשל כ 25 דקות, להוסיף את האורז לבשל עוד 20 דקות מידי פעם לערבב אין צורך לכסות, לתקן תיבול.

10567 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עדשים ואורזמרק עדשים ואורזמרק עדשים ואורז

מרק עדשים ואורזמרק עדשים ואורזמרק עדשים ואורז

גולשים מכינים וממליצים:

עדי :  חזרתי (שוב) כדי לספר שהכנתי את המרק הזה בשבוע שעבר, ושהוא נפלא (ואפילו טבעוני!). היום אכין שוב. תודה לך.

מיכל : “פשוט כל מתכון שלך יותר מושלם מהשני!
הכנתי ת’מרק שבוע שעבר,לילדים ולבעל שלא אוהבים מידי מרקים,הסיר פשוט התחסל ברגע!ביקשו שאכין שוב היום(לא הספקתי עדיין לכתוב לך כמה זה היה טעים)
הכפלתי ת’כמות היום וכמעט נגמר הכל!
אין לי מילים להודות לך!!”

109
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרינה סובולב

היי ניקי תודה רבה על מתכונים מדהימים רציתי לשאול אם אפשר להוסיף חתיכה של הודו למרק?

מיכל

ניקי האלופה!
שמיר יילך במרק הזה?
אין עליך ועל המתכונים שלך!
תודה!!

שלומית

בוקר טוב. אפשר להשתמש באורז מלא? במידה וכן מה משתנה באופן ההכנה?

1 7 8 9