מרק בטטה הכי טעים שיש!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק בטטה ושמנת

מרק בטטה הכי טעים שיש!

אני אוהבת את המרק הזה המרקם שלו נהדר, הסמיכות זה בפירוש מרק שממלא את הבטן מסוג המרקים שכיף להכין ולאכול. רשום עליו בגדול המרק של אמא, אני עושה אותו בהמון אהבה והתוצאה הסופית נהדרת.
קחו הפסקה ממרקי העדשים, אני יודעת שהמרק עגבניות הפך להיות להיט מטורף אצל הגולשים תעשו הפסקה תכינו מרק בטטות המרק קל בטירוף ממכר וכל כך טעים. אני לא אחראית אם תכינו שוב ושוב 🙂

מרכיבים:

בצל גדול
3 בטטות בינוניות
תפוח אדמה בינוני
כף רסק עגבניות
כפית פפריקה שטוחה
250 מ”ל שמנת לבישול
ליטר וחצי מים
כפית שטוחה סוכר
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות, לחמם סיר עם 4 כפות שמן לטגן את הירקות חמש דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף רסק, סוכר, תבלינים ומים.

2  לבשל 30 דקות מכוסה, לבדוק שהירקות רכים לטחון את המרק להוסיף את השמנת ולבדוק תיבול.

3. במידה והמרק סמיך מידי תוסיפו עוד קצת מים.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין בלי הרסק והסוכר, אפשר לוותר על השמנת ולהכין פרווה.

39404 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק בטטה ושמנתמרק בטטה ושמנת

גולשים מכינים וממליצים:

אליה : מרק יצא טעים במיוחד! תודה רבה.. מומלץ!!

ליזה : ניקי שלום! אתמול הכנתי סיר ענק של המרק המקסים הזה והוא נגמר כבר היום בצהרים!!!! יצא חבל על הזמן!

שושנה : “מרק מדהיייייייים!!! הכנתי לארוחת ערב עם לחמניות היוגורט וכל המשפחה מאוד נהנתה!!
אחד המרקים המוצלחים!!”

צליל : “מרק טעיייייםם!! נימוח וקליל!
תודה על מתכונים עממיים, איכותיים וטעימים!”

אורה : “המרק הזה הוא חלומי! מושששלם!!”

אנונימית : “הכנתי אותו היום בלי שמנת ויצא מעולה!! חוסל בשניות!”

211
תגובות

  הרשם  
עדכן
דקל ח.

משהו משהו ללקק ת׳אצבעות! מומלץ להחליף את השמן לתיגון בחמאה.

יואלה שב

איך הופכים את המרק הנפלא הזה לפרווה?

שרון

הי ניקי,
החלפתי טלפון וכל ההערות ששמרתי לכל המתכונים נעלמו.מתחילה לשמור מחדש…
שאלה,יש לי רק 2 בטטות,להוסיף 1 גזר (או יותר?)?
בהוראות כתוב לבשל מכוסה ובאחת השאלות ציינת שלא מכוסה.יש הבדל?או,מה עדיף?
תודה מראש,

רחלי

אין לי בצל .. אפשר להכין בלי
או מה במקום?

רבקי

היי ניקי שבוע טוב
מתכונים מהממים!!
אם יצא נוזלי מידי איך אני יכולה להסמיך?

אלינור

היי ניקי,
אני מבינה שניתן להוריד את השמנת כדי שהמרק יהיה פרווה, רק אשמח לדעת אם אני מוסיפה שמנת צמחית, זה ישדרג את הטעם של המרק כפרווה או שעדיף לא להוסיף בכלל?
תודה רבה!

מירב

היי ניקי,
אם אני רוצה להכין את המרק לאירוח ל20 איש,
להכפיל הכל ב2 ? או יותר?

אני חייבת לספר לך שהכנתי באירוח הקודם את המרק גזר המדהים שלך עם תוספת גבינה צהובה וקרוטונים וסיר ענק התחסל ! והארוחים כל כך נהנו , וגם אני

אם יש לך המלצה למרק אחר שמתאים לאירוח ל20 איש אני אשמח לנסות, אני פשוט מאוד אוהבת בטטה
תודה,
מירב

1 12 13 14