מרק בטטה הכי טעים שיש!
אני אוהבת את המרק הזה המרקם שלו נהדר הסמיכות יאמי, זה בפירוש מרק שממלא את הבטן מסוג המרקים שכיף להכין ולאכול רשום עליו בגדול המרק של אמא, אני עושה אותו בהמון אהבה והתוצאה הסופית נהדרת.
קחו הפסקה ממרקי העדשים, אני יודעת שהמרק עגבניות הפך להיות להיט מטורף אצל הגולשים תעשו הפסקה תכינו מרק בטטות המרק קל בטירוף ממכר וכל כך טעים. אני לא אחראית אם תכינו שוב ושוב 🙂
4 מנות
מרכיבים:
בצל גדול חתוך לקוביות
3 בטטות בינוניות חתוכות
תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות
כף רסק עגבניות
כפית פפריקה מרוקאית שטוחה
250 מ"ל שמנת לבישול (קופסא)
ליטר וחצי מים (6 כוסות)
כפית שטוחה סוכר
2 כפות א. מרק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
שליש כפית מלח
הכנות:
1. לחמם סיר עם 4 כפות שמן לטגן את הירקות כמה דקות מידי פעם לערבב להוסיף רסק, סוכר, תבלינים ומים.
2. להרתיח לכסות להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 30 דקות ולוודא שהירקות רכים, בעזרת מקל לטחון את המרק למחית חלקה להוסיף את השמנת ולבדוק טעמים.
3. במידה והמרק סמיך מידי להוסיף קצת מים.
אפשר להכין ללא השמנת לבישול
גולשים מכינים וממליצים:
אליה : מרק יצא טעים במיוחד! תודה רבה.. מומלץ!!
ליזה : ניקי שלום! אתמול הכנתי סיר ענק של המרק המקסים הזה והוא נגמר כבר היום בצהרים!!!! יצא חבל על הזמן!
שושנה : "מרק מדהיייייייים!!! הכנתי לארוחת ערב עם לחמניות היוגורט וכל המשפחה מאוד נהנתה!!
אחד המרקים המוצלחים!!"
צליל : "מרק טעיייייםם!! נימוח וקליל!
תודה על מתכונים עממיים, איכותיים וטעימים!"
אורה : "המרק הזה הוא חלומי! מושששלם!!"
אנונימית : "הכנתי אותו היום בלי שמנת ויצא מעולה!! חוסל בשניות!"