מרק תרד ובטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תרד ובטטה

מרק תרד ובטטה

באמת מרק תרד ? כן ואני אומרת את זה בחיוך גדול כמה שזה נשמע לא הגיוני ממתי מכינים מרק מתרד ? אז  אני כן מכינה מרק מתרד ותאמינו לי שהוא שווה! סמיך עשיר ממלא את הבטן מחסלים את הצלחת והולכים לקחת עוד אחת.
אז תנסו אולי תופתעו מהתוצאה.

3 מנות

מרכיבים:

400 ג’ תרד טרי
בצל גדול
בטטה גדולה
גזר גדול
2 כפיות שום כתוש
מעט אגוז מוסקט
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות בינוניות, לשים בסיר 3 כפות שמן להוסיף את הירקות והשום ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף ליטר וחצי מים ולהוסיף את התרד.

3. לתבל ולבשל כשעה התרד מתרכך והירקות אמורים להיות רכים.

4. לטחון את המרק במעבד מזון ולהחזיר לסיר לבדוק טעמים.

הוגש עם דלי רול, מטבוחה וספגטי לילדים

14323 צפיות 41 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

היי, שתי שאלות:

1. את האורז מוסיפים אחרי שהוא מבושל או לפני?

2. האם אפשר לטחון עם המקל או שחייבים להעביר לבלנדר?

תודה רבה

הילה

במידה ואני משתמשת בשקית תרד של סנפרוסט אז להשתמש בכל השקית? האם כמויות המים משתנות?

סימה

אפשר גם תרד קפוא,נכון?

גילי

היי, אשמח לדעת האם הכוונה לעלים רגילים בקופסא כמו שמשתמשים לסלט ירוק או סנפרוסט..? תודה רבה

טל

אפשר לעשות את המרק בלי התרד?? 🙂

וואי ניקי כמה סבלנית את… איך את עונה יפה לכל מי שרוצה להחליף את הביצים/השמנת/הבטטה/הדלעת /החלב/ התפוחי אדמה/התותים ועוד…

את מרק התרד אנסה בקרוב, נשמע מאד מעניין! חיבוק

שיר

נשמע מעניין מה זה הלבן שמגורד למעלה שמופיע בתמונה?

אתי

בילדותי אימי נהגה להכין מרק תרד מדהים:
מבשלים עלי תרד חתוכים וקוביות די גדולות של תפוחי אדמה במים. מוסיפים מלח, לימון ו-2 ביצים קשות חתוכות לקוביות.
בתום הבישול מוסיפים שמנת חמוצה.