מרק עגבניות ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עגבניות ואורז

  1. בתור ילדה זה המרק שהכי אהבתי, הייתי יכולה לחסל צלחות שלמות. סבתא שלי הייתה מפנקת אותי עם צלחת מרק כל יום שהייתי חוזרת מבית הספר.
    תסכימו איתי שביום גשום וקר אין כמו מרק חם מהסוג שממלא את הבטן טוב ללב וכל ביס מעלה חיוך. אחרי כל הדיבורים הלכתי לקחת עוד צלחת מרק…

5 מנות

מרכיבים:

6 – 7 עגבניות אדומות ויפות
בצל גדול
2 כפיות שום כתוש
חצי כוס אורז
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
קצת פחות משני ליטר מים
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

חלמון

הכנות:

1. לסמן איקס על כל עגבנייה, להרתיח מים להכניס את העגבניות ולבשל כ 5 דקות, לסנן לקרר ולקלף את הקליפה.

2. לקצוץ את הבצל, לשים בסיר חם שתי כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל, לערבב כדקה ולהוסיף מים, רסק, סוכר ותבלינים.

3. לבשל כ 30 דקות על אש בינונית, להוסיף את האורז לכסות חלקית ולהמשיך לבשל עוד כ 20 דקות.

*4. לטרוף את החלמון ולהוסיף אותו באיטיות למרק תוך כדי ערבוב. לבשל עוד כדקה ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
החלמון זאת אופציה לא חייבים להוסיף. לאוהבי העגבניות המרק הזה נהדר ומומלץ בחום.

386785 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות ואורז

מרק עגבניות ואורזמרק עגבניות ואורז

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : יצא מעולה, פשוט טעם גן עדן! תודה רבה!

גילת :”איזה מתכון מושלם! תבורכי ניקי יקרה. בזכותך התחלתי לבשל ובעלי מאושר! יישר כוח!!”

נירית : ניקי היי,  אני כל כך אוהבת את המתכונים שלך, הם מלווים אותי בערך שנתיים… התמכרתי. המרק יצא טעים מאוד!!! הוספתי גם נענע קצוצה ויצא
נ-ה-ד-ר…תודה רבה!!!

מיה : הכנתי ויצא ממש טעים לא לוותר על החלמון בעלי מאוד אהב וגם אני תודה

ענבר : “ניקי, יצא מדהים!!! איזה כיף, ארוחת ערב מושלמת!”

בת אל : “תקשיבי ניקי מרק א ל י פ ו ת!!!!!”

405
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

האם אפשר להחליף את העגבניות הטריות בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים?

דנה

הי ניקי, האם הפטרוזיליה היא חלק מהתיבול או לקישוט מעל בסוף? בתמונה לא רואה פטרוזיליה כלל. תודה

1 24 25 26