מרק עגבניות ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק עגבניות ואורז

  1. בתור ילדה זה המרק שהכי אהבתי, הייתי יכולה לחסל צלחות שלמות. סבתא שלי הייתה מפנקת אותי עם צלחת מרק כל יום שהייתי חוזרת מבית הספר.
    תסכימו איתי שביום גשום וקר אין כמו מרק חם מהסוג שממלא את הבטן טוב ללב וכל ביס מעלה חיוך. אחרי כל הדיבורים הלכתי לקחת עוד צלחת מרק…

5 מנות

מרכיבים:

6 – 7 עגבניות אדומות ויפות
בצל גדול
2 כפיות שום כתוש
חצי כוס אורז
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
קצת פחות משני ליטר מים
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

חלמון

הכנות:

1. לסמן איקס על כל עגבנייה, להרתיח מים להכניס את העגבניות ולבשל כ 5 דקות, לסנן לקרר ולקלף את הקליפה.

2. לקצוץ את הבצל, לשים בסיר חם שתי כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן. לקצוץ את העגבניות ולהוסיף לבצל, לערבב כדקה ולהוסיף מים, רסק, סוכר ותבלינים.

3. לבשל כ 30 דקות על אש בינונית, להוסיף את האורז לכסות חלקית ולהמשיך לבשל עוד כ 20 דקות.

*4. לטרוף את החלמון ולהוסיף אותו באיטיות למרק תוך כדי ערבוב. לבשל עוד כדקה ולהוריד מהאש.

Tomato Rice Soup

כדאי לדעת ש…
החלמון זאת אופציה לא חייבים להוסיף. לאוהבי העגבניות המרק הזה נהדר ומומלץ בחום.

438539 צפיות 59 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות ואורז

מרק עגבניות ואורזמרק עגבניות ואורז

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : יצא מעולה, פשוט טעם גן עדן! תודה רבה!

גילת :”איזה מתכון מושלם! תבורכי ניקי יקרה. בזכותך התחלתי לבשל ובעלי מאושר! יישר כוח!!”

נירית : ניקי היי,  אני כל כך אוהבת את המתכונים שלך, הם מלווים אותי בערך שנתיים… התמכרתי. המרק יצא טעים מאוד!!! הוספתי גם נענע קצוצה ויצא
נ-ה-ד-ר…תודה רבה!!!

מיה : הכנתי ויצא ממש טעים לא לוותר על החלמון בעלי מאוד אהב וגם אני תודה

ענבר : “ניקי, יצא מדהים!!! איזה כיף, ארוחת ערב מושלמת!”

בת אל : “תקשיבי ניקי מרק א ל י פ ו ת!!!!!”

491
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליהי

היי ניקי הקטנצ’יק שלי עם וירוס שלשולים חום וכו’ האם נראה לך שזה המרק הנכון להכין לו.
אם כן ראיתי שאני צריכה 7-8 עגניות כי יש לי וחבל שייזרקו האם אני צריכה לקלף אותם ולחתוך אותם או איך בדיוק?

ש

המרק יוצא אדום כאילו שמתי בו רסק? – בעלי אוהב מרק אדום אדום אדום… ועם עוף, הולך?

ורד

הי ניקי , יש לי קופסת עגבניות מרוסקות (800 גר’) אפשר להשתמש בזה ?

מיה

ניקי פשוט לשים חלמון בסוף ולבחוש טוב?

שרון

לא הבנתי אם צריך להכין את האורז לפני הכנסתו למרק או שהוא מתבשל תוך כדי עם המרק?

נר

מרק נפלא! מחמם את הלב וממלא את הבטן… שאלונת – מה תפקיד החלמון במרק? קצת היססתי לשים ואולי ארצה לנסות בפעמים הבאות.. שבתשלום!

יעל

היי ניקי,
אני רוצה להכין את המרק עם עגבניות אמיתיות (יש לי כמות שתזרק אם לא אשתמש…)
בכמה עגבניות להחליף? קילו?
תודה!

1 2 3 32